De openingsfase van Brummen tegen Vios gaat gelijk op zonder grote kansen. Het spel speelt zich vooral af op het middenveld. Een afstandsschot van Joas Pol in minuut 13 mist richting en eindigt in de ballenvanger. Uit een corner wordt Brummen gevaarlijk, maar de kopbal belandt naast het doel. Vios dringt meer aan en voetbalt steeds meer rondom de 16 van de tegenstander. De scherpte in de eindpass ontbreekt alleen. In de 25e minuut een grote kop kans voor nummer 10 Mauro Rodijk. Maar hij maakt niet genoeg contact met de bal en deze gaat voorlangs. Stef Koldenhof komt verkeerd terecht na een duel bij een corner. Hij kan helaas niet verder en wordt vervangen door Rein van Wijnbergen. Die na een lange knieblessure zijn rentree maakt. Na een halfuur komt Brummen er gevaarlijk uit. Een lage voorzet komt voor de voeten van een aanvaller maar de inzet kan geblokt worden door de verdedigers uit Vaassen. Vlak voor rust passeert Mehmet 2 tegenstanders en nummer 3 voelt zicht genoodzaakt om aan de noodrem te trekken. De gele kaart wordt getoond voor het onderbreken van een gevaarlijke Vios aanval. Vlak voor de rust nog een grote kans voor VIOS Vaassen na een voorzet van Mathijs Meijer. De keeper laat de bal los maar Joas Pol krijgt de bal niet op goal. De scheidsrechter blaast driemaal op zijn fluit voor de rust en de bril stand staat nog op het scorebord in Brummen.

 

 

De 2e helft begint flitsend met een grote kans voor beide partijen. Robin de Vries keert de inzet van Brummen met een goede reflex. Het harde werk van Marc Leerkes wordt in de tweede seizoenshelft steeds meer zichtbaar.

In minuut 67 valt het doelpunt dan voor VIOS Vaassen. Danny machielsen trapt de corner bij de 2e paal en Joas Pol kopt overtuigend binnen. Het aandringen van Vios wordt beloond. In de 80 minuut wordt Mauro Rodijk gewisseld voor Jorni van Zeist . Die zijn competitiedebuut maakt voor Vios 1. Vios verdedigd de voorsprong maar komt moeilijk van zijn eigen helft af. In minuut 85 komt Lennon van der Linde het veld in voor Danny Machielsen. Een penalty in de 90e minuut voor Brummen wordt benut. Robin keert in eerste instantie maar de bal belandt voor de voeten van de aanvaller van Brummen. Vios geeft weer een voorsprong uit handen in de blessuretijd.

19/mrt

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN