Zaterdag 15 Juni 2019 is het weer zover, dan organiseren wij traditiegetrouw het befaamde Rommelpot toernooi.
Net zoals de laatste edities wordt dit toernooi mede mogelijk gemaakt door Doorn & van der Haar Computers. Een toernooi, als afsluiting van het voetbalseizoen, voor jong en oud en waar gezelligheid en sportiviteit weer voorop staat.

Opzet voor de 2019 Editie:

  • Er zal wederom in diverse poules worden gespeeld, er wordt gestreeft naar een Jeugdpoule, een dames/gemixed toernooi, een 35+ toernooi en een seniorentoernoi.
  • Spelers uit O15 t/m O17 krijgen een eigen jeugdpoule. Opgave per team
  • A spelers en volwassenen. Opgave per team

Het toernooi zal starten aan begin van de middag en afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers eindigen rond 17:00 a 18:00. Zoals gebruikelijk wordt het rommeltoernooi gespeeld op half veld met teams van 7 tegen 7.
Gedurende de hele dag zullen er verschillende activiteiten op het sportpark plaatsvinden voor jong en oud. Hierbij moet u onder andere denken aan muziek, springkussens/stormbanen.
Na afloop van het toernooi is er de welbekende receptie der kampioenen en een slotfeest (dorpsavond) op het trainingsveld.

Uiteraard zal er ook aan de inwendige mens worden gedacht met uiteraard de beruchte VIOS BBQ. Dus wat ons betreft maakt u er een complete dag van. Inschrijven voor teams die mee willen doen met het toernooi kunnen dit doen door het inschrijf formulier in te leveren of te mailen naar Henri Sellis (henrisellis@hotmail.com).

Wij hopen op een grote opkomst op deze leuke en sportieve dag, wat toch altijd weer een hoogtepunt is van het aflopende voetbalseizoen.

Met sportieve en zonnige groet,
Organisatie CSV VIOS Rommelpot toernooi

Klik hier voor het inschrijf formulier

inschrijven voor zaterdag 1 juni !

23/mei

Clubblad De Treffer

    

Vaassense Dorpsavonden

Vaassense Dorpsavonden 2019

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN