Zaterdag 5 januari 2019 vindt de traditionele Midwinterloop van VIOS weer plaats. Kom ook hardlopen of alle sportievelingen aanmoedigen!

Om 11.30 uur zal het eerste startschot worden gelost door de voorzitter van de midwinterloopcommissie Ron Eggink. De eerste afstand is 1,5 kilometer, voor de jeugd t/m 9 jaar. Daarna volgt om 12.00 uur de start van de 3 kilometer voor de jeugd t/m 15 jaar. Beide afstanden worden uitgezet op het VIOS terrein.

Om 12.30 uur en 13.15 uur worden de lopers van respectievelijk de 5 en 10 kilometer weg 'geschoten'. Deze routes lopen richting 't Loar. In verband met een organisatorische wijziging is de 10 Engelse mijl komen te vervallen. Dat betekent dat tegen half drie de allerlaatste lopers alweer zullen finishen. Zij ontvangen graag een warm onthaal. Als loper én als toeschouwer kunt u zich opwarmen bij een gezellig houtvuur en genieten van overheerlijke erwtensoep. Wij zien u graag op deze eerste zaterdag van het nieuwe jaar!

Starttijden en overige informatie vindt u op www.midwinterloop.nl. Hier kunt u zich als loper vast inschrijven, maar dat kan ook op de dag zelf, vanaf 10.30 uur tot een half uur voor aanvang van de loop.

C.s.v. VIOS
Sportpark De Kouwenaar
Woestijnweg 63, Vaassen

28/dec

Clubblad De Treffer

    

Vaassense Dorpsavonden

Vaassense Dorpsavonden 2019

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN