Na een paasweekend rust was het weer tijd om verder te gaan met de competitie,  tegenstander be Quick JO15-2 Zwolle UIT!.

Vooraf werd er nog eventjes kort teruggeblikt op de wedstrijd voor het paasweekend waarin we door collectief falen met een dikke nederlaag en het schaamrood op de kaken huiswaarts konden. De jongens beloofden plechtig dat wat de eindstand uiteindelijk worden zou, wij ze als begeleiding niet hoefden aan te spreken op hun inzet.  En zo geschiede.

Er werd begonnen met een valse start want direct na de aftrap wist be Quick te scoren en stonden we binnen 5 seconden tegen een 1-0 achterstand aan te kijken. Vios deed hetzelfde en zette de stand direct weer gelijk, na snel combinatie spel wist Joppe Hummel de Bal voor te trekken waar Ruben Mensink de bal simpel binnen kon tikken 1-1.

Even later later weer Vios die wist te scoren,  na goed verstoren van de opbouw door Vios wist Pim Pollmann  Joppe Hummel vrij te spelen die loepzuiver binnen schoot 1-2. En zo wisten de jongens binnen 3 minuten een 1-0 achterstand om te buigen naar een 1-2 voorsprong.  

Erg knap van de jongens maar die waren nog niet klaar.. Volle bak werd er druk gezet op de juiste momenten en zo kwam be Quick er amper nog uit  en anders stond de Vios achterhoede hun mannetje om tijdig af te stoppen. Floris Hummel soleerde de stand naar 1-3  na een goede actie op snelheid wist hij zichzelf vrij te spelen en schoot de bal onhoudbaar binnen.

Be Quick probeerde met van allerlei omzettingen weer grip te krijgen op de wedstrijd maar dit hielp niet veel. Het spel speelde zich dan ook vooral af op de helft van be Quick en was het wachten op nog een Vios doelpunt.  Die viel opnieuw van de voet van Ruben Mensink die na goed druk zetten van Lars Schutte in de omschakeling vrij kon worden gespeeld en zo de 1-4 scoorde.

Vlak voor rust was het weer raak. Met een prachtige bal op maat van Pim Pollmann en op zijn beurt een sublieme aanname van Joppe Hummel  binnen de 16 meter schoot Joppe ons naar een 1-5 voorsprong en ruststand.

In de rust werden de verbeter puntjes besproken en natuurlijk nog eventjes nagenoten van een paar wonderschone doelpunten. Nu was het zaak om het koppie er bij te houden en de wedstrijd zonder verdere schade uit te spelen.

De 2e helft starte wat rommelig.  Be Quick niet machtig  genoeg om een vuist te kunnen maken door solide verdedigen en druk zetten van vios.

Voor Vios was de wedstrijd al gespeeld en wachtte rustig de momenten af om even vol gas te geven richting het doel van be Quick. Die momenten waren er genoeg al gooide buitenspel erg vaak roet in het eten. Maar toch wist vios opnieuw te scoren. Met een prachtige steekbal van Floris Hummel ging Ruben Mensink op de doelman af en scoorde zijn 3e van de ochtend 1-6.

Ruben maakte er vandaag de Ruben show van want ook de 1-7 viel van zijn voeten. Lars Schutte die met slim druk zetten steeds meer zijn stempel op de wedstrijden is gaan drukken veroverde weer eens de bal en stuurde Ruben met een bekeken balletje in de 1 op 1 richting de doelman en scoorde zijn 4e van de ochtend.

Bas van Gortel was ook duidelijk op zoek naar een doelpunt en bestreek de hele rechter zijde van het veld waardoor hij zijn directe tegenstander conditioneel tot het uiterste dwong maar helaas werd zijn harde werk niet beloond met een doelpunt.

Ruben maakte zijn dag compleet door zijn 5e binnen te schieten.  Na weer een mooie opening van Pim Pollmann op Joppe Hummel werd Ruben voor het doel gevonden en scoorde de 1-8.

Dit was ook de eindstand. Erg blij met een dik verdiende overwinning voor de jongens. De uitslag had nog veel groter kunnen zijn maar we mogen niet klagen. Dit doorzetten jongens en met nog wat meer voetbal en hopelijk wat betere velden nu het voorjaar is begonnen kunnen we nog mooie wedstrijden gaan spelen.

Groeten Jeroen van 't Einde

08/apr

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Wedstrijden 1ste elftallen

30/mrt - 15:00 SDS' 55 1 - VIOS V. 1
06/apr - 12:00 VSCO'61 VR1 - VIOS V. VR1
06/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Terschuurse Boys 1
13/apr - 14:30 V.V. Barneveld 1 - VIOS V. 1
20/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Advendo '57 1
04/mei - 12:30 VIOS V. VR1 - Stroe VR1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN