Op een ietwat frisse licht vochtige zaterdag ochtend werd er verzameld op het Vios laantje door spelers en ouders van VIOS JO15 om te vertrekken naar Heerde om daar een wedstrijd te spelen tegen de plaatselijke v.v. voor de laatste ronde in de beker.
Heerde is net als wij kampioen geworden in de 2e klasse maar heeft daar elke wedstrijd met wel erg ruime cijfers gewonnen dus wachtte ons een pittig potje voetbal vandaag.
Na de wedstrijd bespreking was het tijd voor een warming-up en was het wachten op het eindsignaal van de wedstrijd voor ons zodat we het kunstgras veld mochten betreden.
Na aanvang wedstrijd bleek Heerde boven verwachting sterk en was vooral in de omschakeling heer en meester en Super effectief. Toch pakte Vios ook hun momentjes.

Vanuit de doeltrap bij Ryan Timmers werd keurig opgebouwd via Floris Menkhorst die de goed losgekomen Pim Pollmann aanspeelde. Het publiek voelde dat er wat ging gebeuren en ging op de banken staan. Met een paar snelle trucjes dolde Pim zijn directe tegenstander en had zelfs ondertussen even tijd om zijn haar in de plooi te strijken voor een foto van gelegenheids fotograaf Arjan Mensink die er gretig gebruik van maakte om dit moment op de gevoelige plaat vast te leggen.
Het publiek werd gek en zag dat Pim de bal bij Lennon vd Linde inleverde die op zijn beurt met een snelle actie zijn tegenstander poorte en daarna het spel verlegde naar de andere kant van het veld waar Bas van Gortel na perfecte aanname de snelheid in het spel hield door direct Thom Dijkstra in de diepte aan te spelen.  Met een handige beweging stuurde Thom de verdediger het spreekwoordelijke bos in en Heerde was de grip totaal kwijt.

In de combinatie met Joppe Hummel werd met een steekbal op maat Floris hummel gezocht die de achterlijn haalde en de goed voor het doel vrijgekomen Hidde Visch inspeelde die de bal onhoudbaar tegen de touwen schoot.  Wat een doelpunt, echt eentje waar de perfectie vanaf straalde en het was dan ook niet zo gek dat de supporters moesten worden tegen gehouden om niet in grote getallen het veld te bestormen om dit doelpunt met de jongens mee te vieren.
Over de rest van de wedstrijd zullen we het maar niet hebben want Heerde was minimaal 2 maten te groot en wist ons met ruime cijfers te verslaan.

Groeten Jeroen van 't Einde 
 

04/feb

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN