Zaterdag 3 februari was het dan zover. De jongens van Vios JO11-2 hadden een drukke dag. In de ochtend werd er een oefenwedstrijd gespeelt tegen de buren van KCVO.

In de middag werd er trampoline gesprongen bij Bounz in Apeldoorn. Daarna werden er lekkere patatjes gegeten in de kantine van Vios en tot slot werden de stoere mannen door de nieuwe sponsor, Fatih Kilic van het reclame- en marketingbureau Huqson aan de talhoutweg 32a in het nieuw gestoken.

Bij het bureau Huqson kunt u o.a. terecht voor uw logo, huisstijl, websites, vormgeving, fotografie, hosting en drukwerk. De jongens van JO11-2 kregen allemaal een mooi trainingspak en een sporttas. Aan het professionele uiterlijk van de stoere mannen, zal het in het aankomend seizoen in elk geval niet liggen. Aan de ambities, gemotiveerde inzet van de jongens, de trainer, de leider en de betrokken ouders ook niet.

Vios JO11-2 is klaar voor het aankomend seizoen. Kom maar op!


Foto (van links naar rechts)
 
Boven:
Leider (Arnaud Velthoen), Sponsor (Fatih Kilic, Huqson), Ömer Taskale, Tugra Turkmen, Tom Konijnenberg, Gerard Konijnenberg (Trainer)
 
Onder:
Wietse Salomons, Saviano Haumahu, Rejal Patty, Buhran Kilic, Wessel Velthoen, Mick van de Beek

06/feb

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN