31 mei jl. was het dan zover en vertrokken de mannen van Vios J019-1 richting Duitsland voor hun toernooi. Na lang wachten waren er toch nog wat acties op poten gezet om geld in te zamelen om dit toernooi te kunnen bekostigen. Er werden overheerlijke hamburgers gebakken en prijzen verzameld om het rad van avontuur (fortuin) te kunnen draaien. 

 

Na het toernooi stond er nog een feest in de Toren gepland die eveneens een groot succes bleek te zijn. Mede namens veel mensen konden de jongens hun eigen bijdrage een stukje kleiner maken, hun dank daarvoor is groot.

En dan voetballen in Duitsland met tropische temperaturen. Om de wedstrijden heen is er ook nog tijd om wat cultuur te snuiven en andere sportieve bezigheden te ondernemen. (niet geheel zonder gevaar!). Maar het voetballen stond voorop en na de poule wedstrijd mag vios zich opmaken voor de halve finale die na een spannende strijd nog wordt gewonnen ook.

 

En na lang wachten mag de finale gespeeld worden. Na de officiële opkomst gaan ze de strijd aan. Helaas mag het niet baten en verliezen ze de finale maar kunnen ze terugkijken op een meer dan geslaagd toernooi. Tweede worden op een internationaal toernooi met als kers op de taart (en verbazing alom) de sportiviteitsprijs. 

Moe maar voldaan en nagenietend van de afgelopen dagen wordt de terugreis aanvaard. In de twee busjes, gehuurd bij Autoverhuur Bultman, wordt nog even bijgeslapen.  Een kleine blijk van waardering wordt door de jongens nadien nog gebracht bij Bultman. Super blij met de busjes die op “korte termijn” gehuurd konden worden.

Kortom een fantastisch weekend. Een speciaal woord van dank aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

30/aug

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN