Kcvo JO17-1 - Vios JO17-1

De eerste Competitie wedstrijd op het programma voor de Jongens onder de 17 van Vios.  En direct de derby uit tegen KCVO.

Het vochtige kunstgrasveld lag er netjes bij en nodigde uit om de bal het werk te laten doen.

VIOS begon sterk aan de wedstrijd en combineerde op een aardig tempo richting het doel van KCVO en was op dat moment de betere ploeg.

Al snel kwam Vios op voorsprong na een keurig opgezette aanval die door Joppe Hummel werd afgerond na een goede steekpass van zijn broer Floris.

De eerste 20 minuten bleef vios de bovenliggende partij en had de kans om de score verder uit te bereiden via Yente Stoker, Joppe Hummel en Floris Hummel maar hierbij stond het vizier niet op scherp.

Hierna werd Kcvo sterker en drong Vios steeds verder terug. Het spel aan Vios zijde werd rommelig en onrustig waardoor er alleen sporadische counters nog voor wat gevaar zorgde aan Vios kant.

Een doelpunt voor kcvo hing in de lucht en die viel dan ook vanuit een goed uitgevoerde hoekschop. 1-1.

Vios was overal net een stapje te laat waardoor Kcvo onder de druk uit kon voetballen en kreeg daardoor de ruimte om aan te leggen van afstand en scoorde daaruit de 2-1. Ook weer een mooi doelpunt die precies paste waardoor de goed keepende Eize vd Zee kansloos bleek. Al snel was het rust en tijd voor de thee.

Na wat onduidelijkheid proberen te tackelen en her en der wat kleine omzettingen te hebben gedaan kon de 2e helft beginnen.

Ook nu kwam Vios niet echt in hun spel maar qua organisatie stond het een stuk beter waardoor beide teams elkaar in de houdgreep hielden.    

Pas in het laatste kwartier toen Vios 1 op 1 ging spelen en Kcvo daardoor achteruit werd gedrukt kreeg Vios de kans om gelijk te maken maar konden het net niet vinden.

Uit de counter wist KCVO uiteindelijk de wedstrijd op slot te gooien en daardoor de punten verdiend thuis te houden.

Een leerzaam potje en gelijk duidelijk waar nog wat aandacht punten liggen voor ons.  Maar hier kunnen we zeker mee vooruit. Ik kijk met vertrouwen uit naar volgende week tegen Robur.

Groeten Jeroen van ‘t Einde

24/sep

Clubblad De Treffer

    

Vaassense Dorpsavonden

Vaassense Dorpsavonden 2019

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN