Zaterdagmorgen waren de oudste kinderen van de Vios Kidsclub samen met hun ouders, verzorgers en opa’s en oma’s uitgenodigd om onder toeziend oog van jeugdvoorzitter Arwolt Brummel en Kidsclub coördinator en trainer Tom Beekman de officiële contracten te ondertekenen waarin op ludieke wijze opgenomen is dat ze nu officieel lid zijn van Vios en gaan voetballen in de JO8.

De contracten werden officieel door beide partijen ondertekend en mogen de kinderen samen met het Vios Keycord mee naar huis nemen. 
Deze kinderen hebben met heel veel plezier bij de Kidsclub gevoetbald en zelfs het afgelopen jaar heel succesvol meegedaan aan de mini league en zijn nu klaar voor de JO8 teams, aldus trotse trainer en coördinator van de Vios Kidsclub Tom Beekman. Vanaf 2,5 jaar zijn jongens en meisjes van harte welkom om op de zaterdagochtend te komen voetballen en spelen bij de Vios Kidsclub.  

Met heel veel spelletje, muziek en partijtjes voetbal leren de enthousiaste trainers de allerjongsten spelende wijs de basisbeginselen van het mooie spelletje voetbal. De Vios Kidsclub is gratis toegankelijk. 
Maar liefst 16 kinderen gaan vanaf september spelen in de JO8, er wordt op de maandag en woensdag getraind van 18.00 tot 19.00 uur onder bezielende leiding van Hans Peeters, tevens coördinator, Glenn Talla, Erik Prins en Sander van den Berg Jeths. Op de zaterdagen worden er wedstrijdjes gespeeld. Nieuwe spelers en of speelsters zijn van harte welkom, interesse? Kom vanaf begin september vrijblijvend eens met uw zoon of dochter bij de trainingen kijken. 

  26/jun

  Clubblad De Treffer

      

  VIOS Kidsclub

  Activiteiten

  20/okt Kaarten
  26/okt Bingo
  17/nov Kaarten
  24/nov Bingo
  15/dec Kaarten
  21/dec Bingo

  Vios Prikbord

  Onze Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

  ONZE SPONSOREN