In memoriam Dirk van Gortel.

Heden bereikte ons het droevige bericht dat op 83 jarige leeftijd  is overleden Dirk(Derk) van Gortel. Dirk was sinds 1959 (62 jaar) lid van onze vereniging. Gedurende zijn voetbal periode was hij een geduchte laatste man en na zijn periode in de selectie heeft Dirk nog jaren bij de veteranen leiding mogen geven aan de achterhoede.

Dirk was tijdens zijn werkzame leven bij de Nettenfabriek binnen VIOS verantwoordelijk voor het leveren en het onderhoud van de doelnetten. Een taak die hij met veel toewijding en liefde voor het vak op zich heeft genomen. Hij was trots op de besparing die zijn club dat opleverde Het ging hem dan ook zeer aan het hart dat de aloude doelnetten werden vervangen door wat hij noemde”plastic rommel”. Het tekende Dirk’s geen blad voor de mond mentaliteit. Naast de netten was Dirk ook jaren de man die zorgde dat de kalklijnen goed op het veld stonden en was hij een zeer gewaardeerd lid van de Dinsdagmiddag  onderhoudsploeg.

Toen enkele jaren geleden met name zijn geestelijke gezondheid achteruit ging heeft hij ook deze taak moeten laten schieten en bleef hij nog steeds een trouw supporter op de zaterdagmiddag bij ons eerste elftal. Wij zijn Dirk veel dank verschuldigd voor de persoon die hij voor velen van ons was en de vrijwilligers taken die Dirk voor zij club heeft gedaan. Wij wensen de familie veel sterkte toe om dit verlies te dragen en dat hij mogen rusten in vrede.

U kunt de familie condoleren a.s. zaterdag 20 November van 16:00u tot ca 16:45u bij de Monuta aan de Dorpsstraat te Vaassen.

Bestuur en leden van c.s.v vios vaassen.

 

17/nov

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

04/dec - 12:30 VIOS V. VR1 - Berkum VR2
04/dec - 14:30 HTC 1 - VIOS V. 1
11/dec - 12:30 asv Dronten VR2 - VIOS V. VR1
11/dec - 17:00 Oene 1 - VIOS V. 1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN