Sil Hagen is zaterdag bij de wedstrijd van VIOS 1 tegen Hulshorst 1 de pupil van de week.

Hij is negen jaar oud en zit in groep zes van de Violier. Sil wilde graag op voetbal en hij is bij VIOS gaan voetballen omdat zijn vriend Bastiaan en buurjongen Jorick ook al bij VIOS zaten. Toen Sil begon met voetballen verloren ze dat jaar alle wedstrijden. Maar wat was ‘t een topjaar, het was gewoon zo’n geweldig leuk team dat het verliezen de pret niet kon drukken. Dit seizoen speelt hij in JO11-3. In de najaars competitie zijn ze keurig in de top 5 geëindigd. En op de dag dat Sil pupil van de week zal zijn begint de voorjaars competitie tegen WWNA. Nu op naar een mooie plek in de top 3 Sil? Zet ‘m op!

Sil speelt linksachter in zijn team, “dat is soms wel een nadeel” zegt hij, “want de bal gaat meestal via rechts”. Gelukkig krijgt hij de bal vaak toegespeeld via de keeper!

En omdat Sil lekker snel is, is hij ook goed in het afpakken van de bal.

Verder speelt hij tijdens de trainingen graag partijtjes. Sil vindt het erg leuk dat er veel kinderen van school bij VIOS voetballen, ook zit hij gezellig bij vriend Bastiaan in het team.

Als favoriete club van Nederland noemt Sil AJAX. En de beste speler van de wereld is Ronaldo. Sil is wel eens bij een wedstrijd van PEC Zwolle geweest, wel jammer dat hij daar halverwege de wedstrijd ziek werd. Wie weet komt er nog een keer een herkansing Sil . Naast het voetballen gaat Sil heel graag op vakantie. In de zomer naar Kroatië en in de winter naar Oostenrijk.  Sil kan namelijk ook heel goed skiën.

Verder speelt hij graag met Bastiaan, bij hem hebben ze in de buurt een leuke zandbak waar ze graag spelen. Sil vindt het allemaal erg spannend om pupil van de week te mogen zijn, maar ik weet zeker dat je er van gaat genieten Sil! Ik zie al zo voor me hoe jij trots met de wedstrijdbal het veld op loopt om vervolgens de bal in het doel van de tegenstander te schieten.

Tot slot nog de voorspelling: “het wordt 2-0” zegt Sil vrolijk.

Heel veel plezier zaterdag, geniet ervan Sil!

 

Jessica Salomons

 

 

 

Tekstvak: Sponsor van de Week :

 

13/feb

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN