Wessel Velthoen is zaterdag bij de wedstrijd van VIOS 1 tegen Stroe 1 de pupil van de week.  Hij is negen jaar oud en zit in groep zes van de Sprenge. Dit seizoen speelt hij in JO11-2.  Wessel is samen met zijn vriend Daniël gaan voetballen. Eerst bij de mini’s, daarna al snel in de F6. Vervolgens in de F3 en de F1. In de F3 werden ze zelfs bekerkampioen, geweldig Wessel!  Zusje Jasmijn voetbalt sinds kort ook, bij de mini’s, ze vindt het super leuk. 

Broertje Ruben is ook al bij VIOS te vinden, hij geniet van het peutervoetbal.  “En mijn vader is de leider van ons team”, wat een sportief VIOS-gezin Wessel, heerlijk! Maar wat is er zo leuk aan voetbal? “Winnen!” zegt Wessel vrolijk. Tijdens de trainingen vindt Wessel het gewoon leuk om lekker bezig te zijn met de bal en het spelen van partijtjes is ook bij Wessel favoriet. Hij vindt trainer Gerard een goede trainer, “want als we fouten maken geeft hij altijd goede tips”. Wessel staat het liefst rechtsback, als je langs hem heen wilt komen moet je echt enorm je best doen!  “Ik ben gewoon heel goed in verdedigen” lacht Wessel, nou dat klopt helemaal! Hij vindt het ook leuk om af en toe in te vallen als keeper. Ook dat is hem op het lijf geschreven, fantastische reddingen heeft hij ons al laten zien.  Als ik vraag waar hij minder goed in is geeft hij aan dat spits zijn echt niks voor hem is, “dan ga ik automatisch weer naar achteren om te verdedigen”.  Als beste speler van VIOS noemt hij Mojo Kiliç, de grote broer van teamgenootje Burhan.

AJAX is de favoriete club van Wessel, met Klaas-Jan Huntelaar als beste voetballer. En op de vraag wie dan de beste speler van de wereld is, noemt hij vol overtuiging “Messi”. Wessel kijkt op tv graag naar wedstrijden van het Nederlands elftal, Barcelona en AJAX. Naast voetballen speelt Wessel graag met vrienden.  Lekker buiten spelen, maar ook gamen doet hij graag. Zoals Minecraft en Rayman. En dan is het bijna 16 december! Wessel heeft er erg veel zin in om pupil van de week te mogen zijn. Vooral om aan het begin van de wedstrijd bij de tegenstander te mogen scoren, hij heeft al een speciale tactiek bedacht. Wij zijn reuzebenieuwd!  Dan nog de voorspelling: “het wordt 3-1!” Wij wensen Wessel een hele fijne middag toe, met hopelijk 3 punten voor VIOS.  Veel plezier Wessel!

Jessica Salomons  

Tekstvak: Sponsor van de Week :

 

05/feb

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN