Het heeft even geduurd maar eindelijk is dan toch het nieuwe/oude scorebord geplaatst bij het kunstgrasveld.
Nadat het nieuwe scorebord was geplaatst bij het hoofdveld bleek dat de oude LED’s eigenlijk nog wel goed waren en kwam het idee om deze te gebruiken bij het kunstgrasveld omdat ook daar de nodige wedstrijden worden gespeeld, ook door het 1e van VIOS.
Ook was er behoefte aan meer verlichting op het looppad naar Villa Kakelbont en zochten we nog plek voor een WIFI accespoint bij veld 3.
Met de realisering van dit nieuwe scorebord slaan we dus meerdere vliegen in een klap!
Samen met de inmiddels rondom het veld aangebrachte reclameborden, met dank aan Bertus en de Dinsdagmiddagploeg,  hebben we nu een volwaardig veld die qua aankleding niet onderdoet voor een hoofdveld.
Op zaterdag 12 oktober mochten Kim Rorije en Mirte Visser, samen met Bente Visser de oprichtsters van de nieuwe Dames-2 en 3 teams samen met mede bordsponsor Dick Visch van GMM het scorebord met het omdraaien van de sleutel in gebruik nemen. Voorzitter Gerard van Gurp bedankte ook de 2e sponsor Campotel en speciaal de bouwers van het scorebord; Johan, Ronald en Klaas voor het vele en mooie werk! In de wedstrijd daarna hebben de VIOS dames-2 het nieuwe scorebord flink uitgetest met een 6-1 uitslag en hadden zij hun welverdiende eerste punten binnen! In de Derby tegen Oene konden de vele supporters rondom het veld nu ook duidelijk het wedstrijdverloop volgen!
 

14/okt

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN