Vaassen – Afgelopen weekend heeft voetbalvereniging C.s.v. VIOS Vaassen het seizoen in stijl afgesloten met een reeks festiviteiten die voor jong en oud een groot succes waren. Het evenement, dat plaatsvond op het sportcomplex van de club, trok veel leden, supporters en inwoners van Vaassen aan.
De festiviteiten begonnen op donderdagavond met een speciale dankjewel avond voor alle vrijwilligers. De inzet van deze vrijwilligers heeft er afgelopen jaar weer voor gezorgd dat alles rondom het seizoen tot in de puntjes geregeld was. 
In de loop van de avond waren ook de sponsoren en de VIOS ondernemersclub uitgenodigd. De avond werd gevuld met een enthousiaste presentatie van Robert Doornebos. Robert gaf de bezoekers een inkijkje achter de schermen bij de Formule 1.
Op vrijdagavond was het de beurt aan het traditionele ouder-kind toernooi. Ouders en verzorgers streden tegen hun kinderen in een reeks spannende wedstrijden. De avond werd verder ingevuld met diverse activiteiten voor de kinderen. De Moekhoek was aanwezig om met de kinderen te knutselen, er was een schminkhoek, een gezellige barbecue en er werden lootjes verkocht voor een loterij. Gelijk na de wedstrijden volgde de penalty shoot-out, waarbij ieder kind dat overbleef won en een prijs in ontvangst mocht nemen van de Vrienden van VIOS. Dit alles zorgde voor een sportieve, gezellige en feestelijke sfeer.
De zaterdag stond in het teken van het jaarlijkse rommelpot toernooi. Verschillende teams met veelzijdige samenstellingen hebben fanatiek gestreden. Na de wedstrijden genoten de deelnemers van een welverdiend, verkoelend drankje op het gezellige terras van de kantine. 
De zaterdag werd afgesloten met de allereerste editie van het VIOS Mid Zomerfeest. De tent was al snel gevuld met bezoekers en de band Remmen Los zorgde ervoor dat bijna niemand stil kon blijven staan. Het was een geweldige afsluiting van een feestelijk weekend.
Samen hebben we een fantastisch seizoen beleefd en we zijn enorm trots op iedereen die hieraan heeft bijgedragen." namens alle commissies gaat een speciale dank uit naar de vrijwilligers die geholpen hebben om er een onvergetelijke seizoens-finale van te maken.
We wensen iedereen een fijne zomer en treffen elkaar graag weer in het nieuwe seizoen.

Hierbij de foto's van het Rommelpottoernooi 2024

Hierbij de foto's van de kinderen tegen de Ouders

HIERBIJ DE FOTO'S VAN DE VRIJWILLIGERS EN SPONSORAVOND BIJ VIOS

 

 

30/jun

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN