Voor het nieuwe seizoen is de staf van de selectieteams van c.s.v. VIOS Vaassen weer compleet. Een aantal bekende en een aantal nieuwe gezichten vormen samen het kader voor VIOS 1 en 2. Naast Thomas Prins (hoofdtrainer) en Jelle Pol (assistent trainer), neemt Mathijs Nicolai plaats op de bank als teammanager. Jan Huiskamp wordt de trainer voor het tweede, met Arthur Prins als zijn assistent. Jacco Talen wordt de nieuwe keeperstrainer.

VIOS 2
Huiskamp (52), vlees keurmeester van beroep, heeft zijn trainerssporen voornamelijk verdiend bij sv Wissel en vv Emst. Van jeugdtrainer tot aan het eerste, hij heeft het allemaal gedaan. Na een moeilijke privésituatie, kon hij een poos niet de trainer zijn die hij wilde. Hij stopte, maar gaat nu de uitdaging weer aan. Bij een voor hem nieuwe club. Een club die op hem heel positief overkomt. Huiskamp wil de tijd nemen om de jongens te leren kennen en ze samen met Arthur beter maken. Hij wil meebouwen aan een gemotiveerde groep spelers, waarvan een deel uiteindelijk zal doorstromen naar de eerste selectie.

VIOS 1
Nicolai (33), docent economie in Apeldoorn, gaat de rol van teammanager vervullen. Als jonge jongen speelde hij bij DOS ’19, dat opging in fusieclub Denekamp. Hij doet aan schaatsen, wielrennen en hardlopen. Nicolai ziet zichzelf als een teammanager die het cement vormt tussen de spelers en trainers. Hij kent een deel van de groep al via zijn werk en heeft inmiddels kennis gemaakt met de club. Mocht het nodig zijn, dan is hij beschikbaar om gaten te vullen in de lagere elftallen.

Keeperstrainer
Talen (45, horeca ondernemer), speelde zelf o.a. bij sv Epe, Groningen, ZVV en AGOVV. Hij was jeugdtrainer bij ZVV en werd later keeperstrainer voor onder-23, ZVV 1 en 2 en Vrouwen 1 en 2. Zelf voetbalt hij nog in het 35+ team van AGOVV. Bij VIOS wordt hij trainer voor de keepers van Heren 1 en 2.

Mix van oud en nieuw
Prins zegt blij te zijn met de nieuwe stafleden. ‘Deze mix van oud en nieuw zorgt voor nieuwe frisse energie. ‘Ik heb er vertrouwen in dat we met de nieuwe staf, waar ook onze verzorger Ismail Ibragimov en grensrechters Marcel Strijk en Gerbert Tiemens onderdeel van zijn, een mooi seizoen tegemoet gaan. Eerst allemaal genieten van een welverdiende zomerstop, om er daarna met z’n allen weer tegenaan te gaan!’


v.l.n.r. Arthur Prins, Jan Huiskamp, Thomas Prins, Jelle Pol, Mathijs Nicolai, Jacco Talen

03/jun

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN