De vrijdag gehouden Voassens Meerkamp georganiseerd door de Ondernemersvereniging Vaassen in samenwerking met de Vaassense Dorpsavonden is uitgelopen op een waar spektakel.

Tijdens deze meerkamp streden twaalf teams met elkaar op een achttal spelonderdelen die op verschillende plaatsen verspreid door het centrum opgesteld stonden. Elk onderdeel werd gesponsord door een Vaassense ondernemer. Na drie uur inspanning kon de eindstand opgemaakt worden en hoewel ook hier gold dat ‘deelnemen belangrijker is dan winnen’, waren de teams erg benieuwd op ze uiteindelijk een van de drie grote wedstrijdbekers plus bijbehorende prijs mee naar huis konden nemen. Het uiteindelijk resultaat was dat het team Keerties & Deernties met de eerste prijs en bijbehorende wisselbeker had gewonnen. Tweede werd team JCI’t Gelre, terwijl Vrienden van Ligtenberg Makelaars met de derde prijs naar huis kon.

De muzikale afsluiting werd verzorgd door de band Prima Vista die de mensen op een zwoele zomeravond tot in de late uren prima kon vermaken.

Aanstaande vrijdag (27 juli) staat de volgende dorpsavond gepland, die dit keer voorafgegaan wordt door de Veltins PubQuiz, waar onder begeleiding van een professionele quiz master een groot aantal teams hun kennis weer kunnen testen. Deze avond wordt afgesloten door Super Sundays; dus kunnen we ons opmaken voor een spetterende show door deze bekende band.
 

22/jul

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Wedstrijden 1ste elftallen

30/mrt - 15:00 SDS' 55 1 - VIOS V. 1
06/apr - 12:00 VSCO'61 VR1 - VIOS V. VR1
06/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Terschuurse Boys 1
13/apr - 14:30 V.V. Barneveld 1 - VIOS V. 1
20/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Advendo '57 1
04/mei - 12:30 VIOS V. VR1 - Stroe VR1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN