Beste leden,

Als gevolg van de coronacrisis heeft de kantinecommissie besloten om de voorraad in de kantine aan de leden of andere belangstellenden te verkopen. Van de meeste producten verloopt de houdbaarheidsdatum in de zomer en het lijkt uitgesloten dat de kantine voor de zomerstop nog geopend mag worden. De kantinecommissie heeft daarom de voorraad in kaart gebracht en in  de onderstaande tabel op een rijtje gezet. De verkoop start per heden.
Prijzen zijn inclusief statiegeld (indien van toepassing) en zodra het seizoen van start is weer in te leveren in de kantine. U krijgt dan het statiegeld terug.


Hoe werkt het?
1. U kunt een mail sturen naar kantinevios@outlook.com met de producten die u zou willen overnemen
2. U ontvangt een bevestigingsmail waarin staat welke producten nog voorradig zijn (wie het eerst komt, wie het eerst maalt, het kan zijn dat producten die u graag zou willen overnemen zijn uitverkocht op het moment dat we uw mail ontvangen). In deze mail staat tevens een totaalbedrag. Verder leest u wanneer en op welk tijdstip u de bestelling bij VIOS kunt afhalen. We werken met tijdslots om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. U dient zelf een tas/krat mee te nemen.
3. Alle producten worden aangeboden tegen inkoopsprijs. De club maakt hier geen winst op, maar samen zorgen we er in elk geval voor dat er geen producten in de prullenbak verdwijnen.

We doen een beroep op de leden om deze actie een warm hart toe te dragen. Laten we er samen voor zorgen dat we niets hoeven weg te gooien.

 Kantinecommissie c.s.v. VIOS

14/mei

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN