Na de nederlaag tegen Colmschate ’33 (1-3) stond er weer een zware wedstrijd op het programma tegen SEH. SEH is een stabiele subtopper terwijl VIOS de punten hard nodig heeft voor de strijd tegen degradatie.
VIOS beschikte over een wat gehavende selectie. Floris Visch, Gilian van Essen en Tom Beekman zijn geblesseerd en zorgen voor kopzorgen voor trainer Jeroen van ’t Einde. Het strijdplan blijft wel ongewijzigd: druk naar voren, compact spelen en proberen op de juiste momenten toe te slaan. 
De wedstrijd begon uitermate slecht voor VIOS. De verdedigers van VIOS waren nog niet alert waardoor SEH direct kon toeslaan. De spits schoot de eerste kans van de wedstrijd binnen waardoor VIOS direct aan de bak moest. 
Na deze wake-up call ging VIOS beter voetballen. Er werden wat kleine kansjes gecreëerd die weer leden tot gevaarlijke corners. Uit deze corners ontstonden kansen voor Matthijs Meijer, Lex Schoemaker en Stefan de Weerd. Helaas konden deze kansen niet worden verzilverd en bleef de voorsprong voor SEH.

Tot en met de rust ging de wedstrijd op en neer met kansjes voor beide ploegen. Mede door goed keeperswerk van Suleyman Deliktas bleef de spanning in de wedstrijd.
Na de thee kreeg VIOS alweer snel de deksel op de neus. Nadat de bal werd verspeeld in de voorhoede kon SEH de counter inluiden, binnen twee goede passes stond de spits voor de keeper die niet faalden, 2-0 SEH. Weer moest VIOS zichzelf oprapen en proberen wat te forceren. Er volgden nog wat kansen voor VIOS maar de aanvallers konden ze niet afmaken of er werd goed keeperswerk verricht. 

VIOS ging nog aanvallender spelen maar dat zorgde niet voor veel grote kansen. Doordat de ruimtes steeds groter werden kon SEH kort voor tijd door miscommunicatie tussen de VIOS-verdedigers de derde binnenschieten. 
Einde wedstrijd, VIOS verliest voor de tweede keer op rij een zware wedstrijd. Volgende week staat de wederom een zware wedstrijd op het programma tegen Zwolsche Boys thuis. 

Opstelling VIOS 2:
Suleyman Deliktas; Quincy Werinussa (Patrick Jansen 45’), Aldo Kuijt, Lex Schoemaker (C), Sven Keizer; Matthijs Meijer (Edwin van Engeland ’45), Rutger Visch, Bas van der Haar, Sander Kalk; Marvin Timmer (Santiago Leatemia 65’), Stefan de Weerd.

17/apr

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN