Op de zonovergoten zaterdagmiddag stond de thuiswedstrijd tegen Zwolse Boys op het programma. Op papier een moeilijke wedstrijd. VIOS 2 staat momenteel onder de degradatiestreep en Zwolse Boys kan nog periode kampioen worden.

VIOS werd vanaf het eerste fluitsignaal onder druk gezet door de Zwollenaren. Echter was het VIOS met een vroege openingstreffer. Na een lange pass van Floris Visch kon Stefan de Weerd het strafschopgebied inlopen. De aanvaller werd licht vastgehouden en ging slim liggen. Strafschop. De discutabele penalty werd onberispelijk binnengeschoten door aanvoerder Lex Schoemaker. De rest van de eerste helft is VIOS niet meer in de buurt gekomen van het doel van de tegenstander, omdat Zwolse Boys sterk en zorgvuldig was in balbezit. Het was ook een kwestie van tijd dat de gelijkmaker viel. 1-1. Een paar minuten later werd het 1-2. Na wat miscommunicatie tussen Bas van der Haar en de verdediging kon de linksback zomaar doorlopen en de bal koelbloedig afronden.

Rust. De eerste helft heeft VIOS voornamelijk tegen moeten houden. De moegestreden Rutger Visch wordt gewisseld voor Maurits Visch, Santi Leatemia moet het veld ruimen voor Stefano Tiemens en Marvin Timmer gaat eruit voor Daan Gorelikow.

Met vers bloed in het veld kon VIOS nog steeds geen grip krijgen op de sterke Zwollenaren. Al snel kwam de 1-3 op het scoreboard. Aldo Kuijt kon de snelle buitenspeler niet meer achterhalen, waarna hij Leon Konijnenberg kon passeren. Patrick Töpfer mocht het laatste kwartier zijn rentree maken in VIOS 2. Hij kwam het veld in voor Bas van der Haar. De heren uit Zwolle zullen de komende weken geregeld ’s nachts zwetend wakker worden door het onbesuisde spel van Töpfer. Eindstand: Vier tegenstanders, nul ballen geraakt.

VIOS 2 verliest helaas weer en staat nog steeds onder de degradatiestreep. Volgende week wacht Klein Dochteren. Hopelijk kan hier een goed resultaat behaald worden.

Opstelling VIOS2

Leon Konijnenberg; Thomas Klink, Lex Schoemaker (C), Floris Visch, Aldo Kuijt; Rutger Visch (Maurits Visch ’45), Mathijs Meijer, Santi Leatemia (Stefano Tiemens ’45), Bas van der Haar (Patrick Töpfer ’75); Stefan de Weerd, Marvin Timmer (Daan Gorelikow ’45)

22/apr

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN