In het programmaboekje voor de wedstrijd werd de wens uitgesproken dat  de supporters een mooie en sportieve wedstrijd te zien zouden krijgen. Die wens ging ruimschoots in vervulling omdat beide partijen met honderd procent inzet van begin tot eind voor de overwinning hebben gestreden waarbij het element “spanning” van begin tot eind er voor zorgde dat het spel alle kanten op kon en niet was te voorzien wie uiteindelijk met de winst aan de haal zou gaan.

Vios begon fris van de lever en in de eerste twintig  minuten leverde dat enkele kansen op; Bax, vrij gezet door Memet miste een zeer reële kans en v.Zeist miste voor open doel een voorzet van rechts. Maar ook AVW liet zich aanvallend niet onbetuigd en dat resulteerde in de 28e minuut in een kopbal op de paal. In het laatste deel van de eerste helft werd AVW wat sterker maar de Vios-verdediging zat deze middag goed in elkaar.  Op slag van rust kreeg Vios nog een vrije trap op 25 meter van het vijandelijke doel maar de goed ingeschoten bal werd vakkundig door de AVW-doelman onschadelijk gemaakt.   Ruststand 0-0.

In de tweede helft trok AVW meteen fel van leer en er deden zich enkele kansen voor waarbij Vios zich niet over gebrek aan geluk hoefde te beklagen waardoor doelpunten uitbleven. Naarmate de tweede helft vorderde lieten ook de Vios-mensen zich niet onbetuigd en deden zich tot aan het eind van de wedstrijd voor beide doelen de nodige spannende momenten voor waardoor het niet te voorspellen was wie deze wedstrijd uiteindelijk ging winnen. Vios probeerde in deze fase middels vervanging van enkele uitgespeelde krachten door enkele verse vervangers de wedstrijd te kantelen maar slaagde daarin helaas niet. En zo eindigde deze spannende en sportieve wedstrijd onbeslist, een resultaat waarmee Vios uiteindelijk alleszins tevreden mocht zijn.

Volgende week ontvangt Vios Oene op De Kouwenaar; aanvang 17.00 uur

15/apr

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN