De dag van de aankomst van de goedheiligman. Dat was de dag dat Vios naar Amersfoort moest om de koploper de periode af te snoepen.

In het begin van de wedstrijd was het vooral rommelig en zag men dat de trainers goed werk hadden verricht. Beide teams kenden elkaar goede en mindere punten.
Al snel liet de scheids merken dat hij van geen enkel contact gediend was in de duels.
Dat kostte Vios al snel een gele kaart, maar behalve dat was er de eerste 20 minuten niets aan de hand.
Maar daar was ineens een flitsende versnelling van Nieuwland en via een mooie combinatie, braken ze door de verdediging en was het 1-0. Dat was voor Vios een zure tegenslag. Na de 1-0 was Nieuwland beter en gevaarlijker. Maikel Gerritsen was deze middag uitblinker aan Vios zijde hij pakte veel ballen en zelfs 1 op 1 was hij bijna niet te passeren.
Toch bleef Nieuwland gevaarlijk wat vlak voor rust resulteerde in 2-0. De wedstrijd was bijna gespeeld, ook omdat de scheids duidelijk een kant had gekozen. Zo floot hij alles af van Vios en liet hij van het slimmere Nieuwland veel toe.

Door goede communicatie in de rust en de nodige harde woorden kwam Vios flitsend uit de kleedkamer. Vios won veel tweede ballen en kreeg kleine schiet kansen. Het schot van Jacco was nog het dichtste bij de goal. Helaas mocht dit niet baten.
Na dit goede begin kreeg Vios de deksel op de neus. Een snelle counter bracht Nieuwland in veilige haven.
3-0 de wedstrijd was gespeeld, Vios probeerde het nog wel maar kwam er gewoonweg niet aan.
Nieuwland bleef gevaarlijk en de scheidsrechter bleef een plaaggeest voor Vios. Zo kreeg Quincy na praten zijn tweede gele kaart en kon Vios door met 10 man.

Vlak voor tijd scoorde Nieuwland de 4-0 wat ze ook de periode opleverde.
Kortom een terechte nederlaag voor Vios tegen een absolute titelkandidaat.

Vios moet volgende week de punten thuis pakken tegen Hoevelaken.

 

18/nov

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN