In een vermakelijke wedstrijd wisten de Vaassenaren gelijk te spelen tegen koploper VV Zeewolde. Hoewel de bezoekers in de eerste helft meer balbezit hadden kreeg Vios de grootste kans om de score te openen. 

Want al in de 2e minuut was het Levi Tuasela die aan de aandacht van de achterhoede kon ontsnappen en één op één met de keeper kwam. Helaas wist zijn inzet het doel niet te vinden.
Vios speelde fel en georganiseerd. Er leek geen vuiltje in de lucht tot vlak voor rust VV Zeewolde uit het niets op voorsprong kwam. Balverlies op het middenveld bood de bezoekers kans om te scoren.

Na rust begonnen beide ploegen onrustig. Er werden veel ballen lukraak naar voren geschoten door beide ploegen. Maar de rust kwam terug nadat Vios steeds meer het spel naar zich toe wist te trekken.

Zoekend naar de aansluitingstreffer zette de gastheren meer druk op hun tegenstander. Met als gevolg dat Vios steeds meer balveroveringen had en daarmee meer balbezit. De vele corners en vrijetrappen leverde niets op. Maar een mooie aanval over links eindigde in de 81e minuut voor de voeten van de inmiddels ingevallen Rein van Wijngeeren. Hij schoof de bal rustig met binnenkant voet tegen het net.

Vios bleef hierna aandringen op zoek naar de overwinning. In de 88e minuut leek Jasper Verstraten nog dichtbij een doelpunt nadat Dennis Gerritsen uit een vrije trap de bal gevaarlijk voor het doel kon brengen. Maar de doelman wist ter nauwer nood te redden.

Vios mag terugkijken op de goede wedstrijd. Waar vooraf getekend zou worden voor een gelijkspel was er toch sprake van een kleine teleurstelling. Er zat misschien meer in.

Volgende week speelt Vios uit in Swifterband tegen Swift '64.

  30/okt

  Clubblad De Treffer

      

  VIOS Kidsclub

  Wedstrijden 1ste elftallen

  24/feb - 14:30 VIOS V. 1 - 's Heerenbroek 1
  24/feb - 14:30 CSW VR1 - VIOS V. VR1
  02/mrt - 12:30 VIOS V. VR1 - VEP VR1
  02/mrt - 14:30 ZAC 1 - VIOS V.1

  Vios Prikbord

  Onze Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

  ONZE SPONSOREN