Op een prachtige dag in oktober trof Vios zwart-wit 63. Dit was voor beide een belangrijk duel, want zwart-wit was nog puntloos en Vios zou aan kunnen haken bovenin.

Vios vloog uit de startblokken en het was Jacco Verstraten die in de eerste minuut helemaal alleen op de doelman af mocht. Helaas verzuimde hij te scoren. Daarna kreeg dezelfde Jacco nog een kans, alleen kwam hij daar niet helemaal goed uit met zijn passen.
Na de eerste vijf minuten was Vios het eigenlijk een beetje kwijt. De tweede ballen werden niet gewonnen en zwart-wit tikte zich een weg door de verdediging. Er was wat dreiging, maar echt gevaarlijk was het niet.

In de 20e minuut was het echter Jansen die slim achter de verdediging kroop en alleen voor de keeper kwam, hij wilde de bal nog breed leggen aan een medespeler alleen was het Ruben Soppe die het laatste tikje gaf en zo kwam Vios op een 1-0 achterstand.
Na deze goal waren de harderwijkers nog enkele keren gevaarlijk met lepe balletjes over de laatste linies en corners.

Vios ging rusten met een achterstand en dat moesten ze omdraaien.
In de tweede helft hebben ze het wel geprobeerd, maar echt gevoetbald werd er niet meer. Er waren talloze blessure behandelingen en het spel lag voortdurend stil. Zo kwamen beide ploegen eigenlijk niet meer in het ritme. Dat vond zwart-wit totaal niet erg, want die gingen ook nog eens flink tijdrekken.  De laatste tien minuten probeerde Vios nog wel er door te komen, maar verder dan een corner en een vrije bal kwam het niet. Zwart counterde ook nog, maar kwam er ook niet meer door.

Al met al een enorme zure nederlaag en moet het team van Amzand het de komende week echt weer beter doen en met meer passie spelen.


 

07/okt

Clubblad De Treffer

    

Vaassense Dorpsavonden

Vaassense Dorpsavonden 2019

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN