Vandaag 10 december staat de wedstrijd Vios tegen het in 2020 gefuseerde ZZC’20 op het programma. Menig wedstrijd in de competitie is afgelast wegens het winterse weer van de afgelopen dagen. Desondanks gaat onze wedstrijd tóch door na een grondige inspectie van het bevroren veld door scheidsrechter Beldman. 

Vios begint sterk aan de wedstrijd met een prachtige hakbal van Floris Hummel richting de opkomende Danny Machielsen, helaas zonder kans tot gevolg. In de 7e minuut speelt Jaron Dijksterhuis met een goede actie een aantal spelers van ZZC voorbij, wederom leidt dit niet tot een kans. De eerste kans én goal valt na 14 minuten spelen door de spits van ZZC die de verdediging van Vios aan de kant zet en met een prachtige effectbal van 20 meter weet te scoren. Het wat onrustig spelende Vios krijgt in de 30e minuut nog een grote kans door een cadeautje van de keeper van ZZC, maar weet die niet te benutten omdat de nog ver buitenspel staande Kristiaan Bax wordt ingespeeld. 

Na de rust krijgt ZZC direct een grote kans tot scoren met een schot dat, via een knappe redding van Robin de Vries, op de paal belandt. In de 53e minuut krijgt Vios de kans van de wedstrijd na een behendige actie van Richard van Beek die met een goede voorzet de vrijstaande Matthijs Meijer weet te bereiken die over kopt. Enkele minuten later komt ZZC met het tegenoffensief maar is het Stef Koldenhof die eerst met een sliding en daarna met een halve omhaal de ballen weet weg te halen voor het doel van Vios. Later weet Jaron Dijksterhuis met een lage voorzet de ingevallen Mauro Rodijk te bereiken, maar hij raakt de bal verkeerd door het harde ongelijke veld. In de laatste minuut beslist ZZC de wedstrijd met een voorzet die beheerst wordt ingeschoten.

Al met al een matige wedstrijd van een wat onrustig en gehaast Vios op deze winterse zaterdag. We gaan de winterstop in en de competitie wordt hervat op zaterdag 21 januari bij Be Quick. Fijne dagen en tot volgend jaar.

11/dec

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN