We zijn weer begonnen .. en pfff wat was het warm.

Na een lange, zonnige en welverdiende zomerstop zijn we van de week weer begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbal seizoen. Dit jaar mogen wij onze kunsten laten zien in de derde klasse,  op papier een mooie competitie met veel aansprekende en geduchte tegenstanders. Na 2 pittige trainingen en op vrijdag het altijd leuke en gezellige "sisters in lingerie" toernooi bij KCVO stond vandaag al de eerste oefenwedstrijd tegen de vrouwen van Owios uit Oldebroek op het programma.

Onder tropische omstandigheden reisden wij af naar het schitterend gelegen sportpark Bovenmolen. Bij de meeste VIOS supporters bekend van de beslissingswedstrijd van Vios 1 tegen Batavia. Ondanks dat er van de week met een bijna complete selectie getraind was, waren er, door verschillende redenen, een 6-tal speelsters vandaag niet beschikbaar, maar gelukkig konden we weer een beroep doen op de talenten uit ons MO19 team. Bedankt meiden! Owios speelt al een aantal jaren in de 3e klasse en doet ieder jaar mee om de bovenste plaatsen, een geduchte tegenstander dus die wij ook in de competitie weer zullen tegenkomen.

Maar net als wij zat ook Owios nog duidelijk in de voorbereidingsfase. Omdat de omstandigheden tropisch waren werd er besloten om 3 x 30 minuten te spelen i.p.v. 2 x 45 minuten. Het maken van wedstrijdminuten, wedstrijdritme, het opbouwen van conditie is in deze periode het belangrijkst en daar lag voor ons vandaag dan ook de focus.Het werd uiteindelijk een sportieve en leuke wedstrijd die eindigde in een 3-3 eindstand. Bij vlagen werd er goed en verzorgd voetbal gespeeld en iedereen kreeg weer voldoende speelminuten.

Komende week zal er verder gebouwd worden aan de conditie en op vrijdagavond. (30 augustus om 19:30 uur) spelen wij een oefenwedstrijd tegen het  beloften team van ADO den Haag. Een mooie gelegenheid voor alle voetballiefhebbers om de talenten van deze BVO te bewonderen .. DUS KOMT ALLEN.

26/aug

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN