Op de zonovergoten zaterdagmiddag stond de thuiswedstrijd tegen Zwolse Boys op het programma. Op papier een moeilijke wedstrijd. VIOS 2 staat momenteel onder de degradatiestreep en Zwolse Boys kan nog periode kampioen worden.

Vanmorgen was het een gezellig drukte bij het peutervoetbal en bij de mini’s. Er werden weer verschillende leuke spellen gespeeld. Flessenvoetbal was erg gaaf en vermoeiend, maar natuurlijk was er genoeg Ranja voor wat verkoeling! Kom jij volgende week ook? Peutervoetbal (2,5 - 4 jaar) start om 09.45 uur en eindigt om 10.30 uur. Hierna start Minivoetbal (5+ jaar)om 10.30 uur tot 11.30 uur. We spelen op het Vios 4x4 veld. Tot volgende week!

Op deze warme zaterdag een thuiswedstrijd voor de Vios jongens onder de 15. Op papier een lastige tegenstander maar alles is mogelijk. Heino bleek inderdaad een lastige tegenstander, voetballend goed met een sterk middenveld. Spelen in een 3-5-2 formatie was het lastig verdedigen voor Vios. Dankzij hard werken hielden de jongens de gelederen gesloten.

Welke vrouw of man wil de pupillen van de week helpen. Om voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal een stukje te schrijven over de pupil van de week. 

Ja het was weer zover 20 april de finale voor heel veel kaarters in de Vios kantine te Vaassen. En de voorzitter Jan van Werven was best trots we hadden net even gekeken en dit was het 38e seizoen dat ze kaarten, en laten we er nog maar e

Na de nederlaag tegen Colmschate ’33 (1-3) stond er weer een zware wedstrijd op het programma tegen SEH. SEH is een stabiele subtopper terwijl VIOS de punten hard nodig heeft voor de strijd tegen degradatie.
VIOS beschikte over een wat gehavende selectie. Floris Visch, Gilian van Essen en Tom Beekman zijn geblesseerd en zorgen voor kopzorgen voor trainer Jeroen van ’t Einde. Het strijdplan blijft wel ongewijzigd: druk naar voren, compact spelen en proberen op de juiste momenten toe te slaan. 

Zaterdag 14 april, de jongens van VIOS JO11-1 spelen vandaag een competitiewedstijd tegen de JO11-1 van SVI.
Vorige keer in een bekerwedstrijd werd hiervan verloren, dus de jongens waren gedreven om het een en ander goed te maken.

Door een vervelende blessure van Daan, de keeper van VIOS, moest er nog geïmproviseerd worden, en is uiteindelijk Jens, een van de veldspelers, in de goal gaan staan.
In de kleedkamer is goed besproken wat er moest gebeuren vandaag. Kort gezegd, winnen!

Net als in de eerdere ontmoeting tussen beide clubs, eindigde de derby tussen VIOS en Teuge in 2-2. Was het VIOS dat in de uitwedstrijd bij Teuge een zeker lijkende overwinning in de slotfase verspeelde, zaterdag was het Teuge dat in de slotseconde VIOS langzij zag komen.

Vandaag een vroege thuiswedstrijd voor Vios JO15-1 tegen ASC '62 uit Dalfsen.  Doordat ondergetekende nog een andere wedstrijd moest coachen vandaag moesten de jongens vroeg uit de veren om dit mogelijk te maken.  Gelukkig eenmalig want om 9 uur voetballen doe je jongens duidelijk geen plezier mee.

Vanwege afwezigheid op de training konden we niet starten in de gebruikelijke formatie, maar als je regels met elkaar afspreekt is er geen uitzondering mogelijk ook al lever je dan in op routine situaties.

Twee weken na het goede resultaat tegen Berkum (0-2 winst) stond afgelopen zaterdag weer een zware wedstrijd te wachten tegen Colmschate ’33. Colmschate speelt samen met Teuge en Columbia voor het kampioenschap, terwijl VIOS de punten hard nodig heeft voor de strijd tegen degradatie. Al deze facetten bij elkaar opgeteld maakt dit tot een mooi affiche.

Op een zonovergoten sportpark was het vandaag de beurt aan de mannen van VIOS om Barneveld te verslaan. Dit moest gaan gebeuren op zeer slecht veld, terwijl er naast dit veld een mooi kunstgrasveld lag. Helaas hadden beide teams hier mee te stellen.

Na een paasweekend rust was het weer tijd om verder te gaan met de competitie,  tegenstander be Quick JO15-2 Zwolle UIT!.

Vooraf werd er nog eventjes kort teruggeblikt op de wedstrijd voor het paasweekend waarin we door collectief falen met een dikke nederlaag en het schaamrood op de kaken huiswaarts konden. De jongens beloofden plechtig dat wat de eindstand uiteindelijk worden zou, wij ze als begeleiding niet hoefden aan te spreken op hun inzet.  En zo geschiede.

Vanmorgen was er een ECHTE scheidsrechter bij het partijspel van de mini’s.

Met mooi weer en 10 spelertjes werd er onderleiding van trainer Gerwin Vosselman fanatiek meegedaan!

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van het bestuur van c.s.v. VIOS. De nieuwsbrief wordt per mail verstuurd naar alle VIOS leden waarvan wij het juiste e-mailadres hebben. Tevens plaatsen we deze op de VIOS-site. Heb je als VIOS lid geen mail ontvangen? Geef je e-mailadres dan door via ledenadministratie@viosvaassen.nl.

VIOS is er zaterdag niet in geslaagd om op eigen bodem punten over te houden aan het duel tegen de gedoodverfde kampioen Unicum. In blessuretijd kreeg een strijdend VIOS de enige en beslissende goal tegen.

31-03-2018 kwartfinale van de beker.
De jongens van Vios waren al op tijd op de club want iedereen wist dat er een belangrijke wedstrijd op het programma stond. Hoewel de voorbereiding nagenoeg perfect ging, kwamen de jongens maar moeilijk uit de startblokken.

Daar waar de jongens van Vios hun draai niet konden vinden, was nieuwleusen wel scherp. Hierdoor stond het al snel 0-1 in het voordeel van de tegenstander.
Deze goal was wat Vios nodig had en na 10 minuten spelen werd het tij gekeerd. Uiteindelijk was het Max Doornbos die het doel vond. Ruststand: 1-1.

Vandaag heerlijk weer tijdens de training van de mini’s. Alleen maar winnaars bij het leuke partij-spel.

Kom jij ook een keer kijken of meedoen?

C.s.v. VIOS Vaassen is met Jeroen van 't Einde overeengekomen dat hij volgend seizoen trainer is van VIOS 2. Het bestuur is erg blij met deze aanstelling: "Jeroen is een echte VIOS clubman, hij heeft als vrijwilliger en trainer/coach van diverse (jeugd)elftallen de laatste jaren zijn kwaliteiten op organisatorisch- en voetbaltechnisch gebied overtuigend laten zien.

Beste ouders/verzorgers en pupillen,

Na een geslaagd jeugdkamp in 2017 willen wij ook dit jaar weer een jeugdkamp organiseren. Dit kamp zal plaats vinden van woensdag 9 mei t/m zaterdag 12 mei. Alle JO-13, JO-15 + MO15 teams zijn van harte welkom!

Dit jaar overnachten wij in het Kraaiennest bij de Beukhof in Putten. Er zullen net als elk jaar verschillende leuke activiteiten worden georganiseerd. Vanzelfsprekend zal er goed voor uw kind(eren) worden gezorgd.


Voor de 35+ en 45+ toernooien bij Vios zijn we op zoek naar mensen die af en toe op een vrijdag avond een paar wedstrijden willen fluiten.

Het gaat dan gemiddeld om 3 wedstrijden van 25 minuten op half veld met wat strengere regels.  Fysiek contact en slidings zijn verboden.

Na de nederlaag van vorige week bij Teuge, moesten er weer punten gehaald worden. VIOS 2 was gezakt naar de elfde plaats, wat degradatie inhoudt. Om weer te klimmen op de ranglijst, moest er uit gewonnen worden tegen Berkum 4.

De strategie was nagenoeg hetzelfde als de vorige weken. Het enige verschil was dat er nu hoger druk werd gezet dan anders, omdat er op een klein knollenveld werd gespeeld en Berkum graag opbouwt van achteruit.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    VIOS Presentatiegids 2017-2018

Vios Prikbord

Activiteiten

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN