Op zaterdag 22 oktober organiseert VIOS Vaassen voor de O10 pupillen een Herfst Pupillentoernooi. Er zijn 10 plaatsen voor teams uit de 2e t/m 4e klasse. Er zal worden gespeeld in 2 poules waarbij de teams uit de 2e en 4e klasse elkaar ontlopen.

Het toernooi zal worden gespeeld in de ochtend waarbij het streven is om 9 uur te starten en uiterlijk rond 12:00 klaar te zijn, waarbij ieder team minimaal 4 wedstrijden speelt.

Voor elk team wordt er een prijs beschikbaar gesteld door erick personeelsdiensten.

EERBEEK – Na de valste start van vorige week tegen SV Twello wist Vios Vaassen zaterdagmiddag overtuigend te winnen in de papierhoofdstad van Nederland. Met dominant en creatief voetbal wonnen de Vaassenaren met 2-4 van Eerbeekse Boys. Door deze overwinning heeft Vios Vaassen de eerste drie punten van het seizoen binnen.

Algemene ledenvergadering VIOS op maandagavond 31 oktober 2022.
Kom allen naar de ALV…. jullie praten toch ook met ons mee!

Op maandagavond 31 oktober a.s. vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering  plaats in de kantine van VIOS.
De algemene ledenvergadering start om 19.30 uur, de inloop is vanaf 19.15 uur. Uiteraard staat de koffie klaar.

Belangrijke onderwerpen zoals, de financiële resultaten van de vereniging en de beleidsplannen voor de komende jaren staan op de agenda.
We sluiten de avond informeel af met een drankje.

Dinsdag 4 oktober VIOS BHV avond.

Hieronder wordt kort het programma van die avond uitgelegd.

De deelnemers worden in 3 groepen verdeeld waarbij de volgende onderdelen aan de orde komen:

1. AED, door Gerrit van Wijngeeren:
2. Wat te doen bij kneuzing / gebroken been, flauw vallen ed. door Erik Oerlemans;
3. Jan-Willem van Gortel en Klaas Zondergeld vertellen je wat te doen bij (brand) calamiteiten, het verzamelpunt, waar hangt de AED ect.

Programma:

Met spoed zijn wij op zoek naar een structurele oplossing voor de bezetting in onze kantine!!

Helaas staan er voor het seizoen 2022-2023 veel gaten in het kantine rooster en daarom zijn wij op zoek naar jou! Zoals het er nu uit ziet zijn wij genoodzaakt om op bepaalde momenten het komende seizoen de kantine te sluiten omdat er ronduit geen bezetting is. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?!

Daarom onze vraag aan jou:

Vandaag wordt de eerste competitiewedstrijd van seizoen 2022-2023 gespeeld tegen SV Twello. VIOS heeft niet stilgezeten in de zomerstop, er zijn een aantal nieuwe aanwinsten in de selectie, waarvan Kristiaan Bax vandaag in de basis start. Daarbij is Richard van Beek weer fit van zijn knieblessure van  vorig seizoen.
VIOS begint sterk aan de wedstrijd en weet veel kansen te creëren. In de 2e minuut wordt een schot van Richard van Beek geblokt na een goede opening van Floris Hummel. Daarna volgt al snel een afstandsschot van Kristiaan Bax, die gestopt wordt door de keeper. 

Vorig weekend zijn de jongens van het derde elftal van VIOS in het nieuw gestoken.
Van sponsor Café Bar De Ruif kregen de mannen van VIOS 3 nieuwe poloshirts.
Als bedankje kregen Marco en Diana van Amersfoort een mooie bos bloemen.

Vorig jaar ontvingen we ruim €1000,- door middel van Rabo ClubSupport! Een bedrag dat goed gebruikt kon worden voor onze jeugdafdeling. 
Ook dit jaar kun je weer stemmen! Ben je lid van @rabobank, dan kun je stemmen via de app.
Ga naar service, lidmaatschap en stem op je drie favoriete clubs. 
Of via de website https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
Kleine moeite, groot plezier voor onze jeugd. 

Za 20 augustus VIOS - Otterlo 14:30 oefen
Do 25 augustus Oene - VIOS 19:30 | Toernooi in Heerde
Za 27 augustus vervolg wedstrijd 14:30 | Toernooi in Heerde
Di 30 augustus VIOS - SV Vaassen 20:00 oefen
Za 3 september VIOS - Veluwse Boys 14:30 beker
Do  8 september VIOS - KCVO 20:00 oefen
Za 10 september Stroe - VIOS 14:30 beker
Di 13 september Twello -VIOS 20:00 oefen
Za 17 september EFC - VIOS 14:30 beker
Za 24 september start competitie

Hierbij het programma van het derde Vaassense Zomerfeest op woensdag 17 augustus.

Kom allen zo gek, leuk en origineel mogelijk verkleed. Er zijn mooie beschikbaar gesteld. Het VIOS BBQ team heeft vanaf 17.30 uur de BBQ warm voor een lekker Broodje hamburger, worst of een bal gehakt.

Van harte welkom!

Ben jij de slimste? Heb je veel algemene kennis en ben je ook nog eens op de hoogte van al het actuele nieuws? Vorm een team van 4a 5 personen en test je kennis tijdens de Vaassense pubQuiz op 17 augustus! En wie weet mag jij je straks de pubQuiz koning(in) van Vaassen noemen!

Opgeven graag met teamnaam via: Vaassensezomerfeesten@gmail.com

Komend seizoen is VIOS Heren 1 ingedeeld in deze poule:

AVW’66

Be Quick.Z

Brummen

DVOV

Eefde

Eerbeekse Boys

FC Zutphen

Oeken

Oene

Teuge

Twello

Vios

ZZC’20

De organisatie van de Vaassense Zomerfeesten is blij met de plezierige samenwerking met Café de Toren.  Als dank hiervoor is eigenaar Önder Özdemir door initiatiefneemster Marloes van Norel in het zonnetjes gezet. 
Het organisatie comité, vanuit de Vaassense Voetbalvereniging Vios, heeft een bruisend nieuw concept bedacht waaruit de Vaassense Zomerfeesten op het marktplein van Vaassen ontstaan zijn.  

De elftalindeling van de recreanten voor het seizoen 2022- 2023 is bekend. Helaas zijn er niet genoeg mensen beschikbaar om wederom 3 elftallen te formeren. De elftallen lijken op het eerste gezicht ook behoorlijk groot, maar een deel van jongens heeft aangegeven niet elke zaterdag meer beschikbaar te zijn in het 4e elftal. De indeling is als volgt:

Woensdag 6 juli gaat vanaf 16.00 uur, met een bruisend programma voor jong en oud, het eerste Vaassense Zomerfeest op het marktplein van Vaassen van start. 
De organisatie is heel blij met de fijne samenwerking met Café de Toren en voor de eerste editie met de foodpartners BBQ specialist Fred Kamphuis en IJssalon Rozeboom, zo maken we er met alle partijen en voor iedereen een mooi feestje van!
Vanaf 16.00 uur is het terrein geopend en is een ieder van harte welkom op het terras. 

Zaterdagmorgen waren de oudste kinderen van de Vios Kidsclub samen met hun ouders, verzorgers en opa’s en oma’s uitgenodigd om onder toeziend oog van jeugdvoorzitter Arwolt Brummel en Kidsclub coördinator en trainer Tom Beekman de officiële contracten te ondertekenen waarin op ludieke wijze opgenomen is dat ze nu officieel lid zijn van Vios en gaan voetballen in de JO8.

Als hoogst genoteerde periodekampioen mag VIOS VR1 zich klaarmaken voor nacompetitie, ter promotie naar de tweede klasse. Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 18 juni speelt VIOS VR1 om 14:30 uur thuis de halve finale tegen sv Gramsbergen VR1. En ze kunnen wel wat aanmoediging gebruiken bij deze belangrijke wedstrijd! We ontvangen je graag na de Midzomerloop op Sportpark de Kouwenaar.

De winnaar van deze wedstrijd kwalificeert zich voor de finale. Deze wordt zaterdag 25 juni gespeeld op neutraal terrein.

Pagina's

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

08/okt - 12:45 AZSV VR2 - VIOS V. VR1
08/okt - 14:30 VIOS V. 1 - Oeken 1
15/okt - 15:00 DVOV 1 - VIOS V. 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN