Vrijdag 6 juli j.l. vond de jaarlijkse seizoensafsluiting plaats van het recreanten A-team van Vios. Tijdens deze afsluiting wordt er altijd een speler van het seizoen aangewezen. Het was de winnaar van vorig seizoen, Dick Visch, die de prijs mocht gaan uitreiken. Dick die in zijn speech benadrukte dat diegene die genomineerd is een enorm loop vermogen heeft en daarbij regelmatig het veld van SV Vaassen te vinden als hij de bal weer eens over de omheining schiet.

 

Een tijdje geleden werd ik bij VIOS aangeschoten door Georg Eenkhoorn.

Hij heeft een aantal jaren een jeugdteam bij VIOS getraind, maar moest daar helaas door drukke  en onregelmatige werkzaamheden mee stoppen.

Georg gaf aan dat hij inmiddels weer meer tijd heeft en VIOS toch cluppie is geworden en graag weer iets voor VIOS wil gaan doen.

Omdat je niet dagelijks meemaakt dat iemand zich vrijwillig aanmeld om iets te gaan doen heb ik Georg gevraagd of hij door de week een uurtje tijd heeft om eens te kijken hoe en waar hij ingezet zou kunnen worden.

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief namens het bestuur van c.s.v. VIOS.

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijke zo ver. Het Vios Oldstar toernooi ging van start. Terwijl de organisatie nog bezig was met de laatste voorbereidingen kwam de eerste ‘oldstar’ het sportpark opgewandeld. Het was Peter van Triest inmiddels de 70 ruim is gepasseerd en daarmee de oudste deelnemer was.

Zoals eerder gemeld krijgen we op het hoofdveld 2 nieuwe Dugouts!  Volgende week donderdag worden ze geleverd en we willen deze op zaterdag 30 juni gaan plaatsen!

Ook moeten de oude Dugouts gesloopt worden en het terrein weer aangevuld, zitbanken verplaatsen etc. etc.

Aanstaande zaterdag :

 OLDSTARS  bij Vios!

Het programma ziet er als volgt uit :

13.00 uur lunch met alle deelnemers.

Wegens omstandigheden waren de heren Andy van der Haar en Jeffrey Doorn niet in de gelegenheid om de hoofdprijs ‘een laptop’ tijdens het Doorn en van der Haar rommeltoernooi uit te reiken.

Dit is alsnog de dinsdag erna op een plezierige wijze dan gedaan. De gelukkige was Aline Sellis die met dochter Maud en zoon Milan de laptop in ontvangst mochten nemen.

Er is veel onrust en veel vragen over de indeling van de meiden en dames. Daarom zullen wij als TC donderdag 28 juni aanwezig zijn bij VIOS vanaf 20 uur. Mocht u vragen hebben komt u gerust even aan dan kunnen we het een en ander uitleggen. Vriendelijk verzoek niet meer te mailen en te appen. Laat wel even weten of u komt dan kunnen we een planning maken om lange wachttijden te voorkomen.

Aan de ouders van pupillen die zelf het tenue in hun bezit hebben
(geen gezamenlijke teamtas
)

Beste ouders,

Is het voetbalbroekje of -shirt van uw zoon/dochter te klein dan kunt u dit omwisselen, bij beëindiging van het lidmaatschap kunt u het tenue inleveren.  Sokken zijn voor eigen rekening en te koop bij Neijenhuis Sport.

Zaterdag 9 juni werd bij c.s.v. VIOS de traditionele seizoen afsluiter, het Doorn en Van Der Haar Rommeltoernooi gehouden.

Onder schitterende weersomstandigheden namen maar liefst 22 teams deel aan dit steeds populairder wordende toernooi.

Op half veld 7x7 werd er in 4 poules gestreden om de ere plaatsen. Maar liefst 46 dames namen deel en dit is een recordaantal gaf de organisatie aan.

Naast het voetbal waren er ook nog andere activiteiten.

Na langwachten was het dan eindelijk zover. Het Pupillenkamp 2018 ging beginnen voor alle O8,O9 en O11 elftallen. In totaal stonden er 46 kinderen te poppelen om met de activiteiten te beginnen.
Na dat de kinderen zich samen met een ouder hadden gemeld de gegevens waren gecontroleerd er was getekend voor de AVG konden ze naar de kleedkamer om de slaapplek in te richten. Om 16 uur ging het signaal dat alle ouders van het park af moesten en dat dit nu verbonden terrein voor ze was. De kinderen hadden hier minder moeite mee als sommige ouders.

Het afgelopen seizoen ben ik coördinator geweest van de vrouwen en meisjesafdeling. Helaas wees de praktijk uit dat ik te weinig tijd kon vrijmaken om dit op een goede manier te doen. Daarom heb ik aan het bestuur laten weten dat ik de functie wil neerleggen. Gelukkig is er al snel een opvolger gevonden in de persoon van Domeniek Colly. Daar ben ik, en is ook het bestuur, ontzettend blij mee!

Het voetbalseizoen zit er op, ook voor de Mini's van Vios Vaassen. Na veel trainen en verschillende toernooitjes was het 9 Juni tijd voor de afsluiting van het seizoen. Om 10.00 vertrokken 8 mini's met de begeleiders Gerwin Vosselman en Jan-Willem Oosterloo naar Apeldoorn.

Beste leiders en trainers,

Het (officiële) voetbalseizoen is ten einde, weer tijd om de teamtassen te checken. Ook wanneer de tenues van jou team volgend jaar niet meer gebruikt zullen worden (nieuwe sponsor) dan toch compleet inleveren aub.
Als je niet kunt komen…laat dan iemand anders komen, mocht dit niet lukken wil je je dan afmelden via mail/app of telefoon dan kunnen we een nieuwe afspraak maken.

Zaterdag 16 juni bij VIOS

“Als jullie de finale halen, regel ik een bus” Zo begon het voor de halve finale van de JO19-1 van VIOS, het bleken uiteindelijk 3 teams te worden, ook de Jongens O13-2 en de meiden O17-2 bleken de finales in de bekerwedstrijden gehaald te hebben.  Afspraak is afspraak!, zodoende reed er afgelopen zaterdag dus 3 keer de originele KNVB SPELERSBUS het VIOS complex op om de finalisten met hun trainers en leiders naar Oene en Schalkhaar te vervoeren!  Of het door dit VIP vervoer kwam weten we niet maar na de JO13-2 die om 11 uur aftrapte en met 3-1 won en daarna de MO17-2 die met 2-1 ook in een

Eindelijk was het dan zover. De dag van de Bekerfinale van de Jo19. Na eerst een Lunch bij Vios te hebben genuttigd gingen de jongens met de KNVB-bus richting Oene.

Vorige week had het 4e een mooi feestje geplant en dat is het ook geworden.

Afgelopen zaterdag 26 mei op de laatste speeldag van het seizoen 2017/2018 vond de uitreiking plaats van speelster en speler van het jaar.
Net als vorig jaar werd Joas Pol verkozen als speler. Hij werd geprezen om zijn leiderschap, grote inzet en duelkracht.
Inez van ’t Einde werd verkozen als speelster. Zij neemt al jarenlang een dominante plek in binnen het dameselftal, neemt het geheel regelmatig op sleeptouw en speelt met een goed inzicht. 

Zowel Inez als Joas zijn van grote waarde voor de teams. Wij hopen dat beide nog lang bij VIOS blijven voetballen.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

Vios Prikbord

Activiteiten

Vaassense Dorpsavonden

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN