Met de winterstop achter de rug is het ook weer tijd voor wedstrijden van ons VIOS O23 team. Met deze wedstrijden krijgen onze talenten extra speeltijd, meer weerstand en de kans om zich te laten zien aan trainers en het publiek. Het VIOS O23 team bestaat uit een selectie van spelers uit VIOS 1, 2, O19-1 en O17-1.

Helaas hebben we, door omstandigheden, voor de winterstop wat minder wedstrijden met O23 gespeeld dan gewild. Maar dat halen we de komende week in met liefst 2 wedstrijden:

Het is weer zaterdag, de mooiste dag van de week. De thermoshirts kunnen in de tas blijven, want het voelt als een zomersedag. Met een vleugje wind die Dennis verzorgt, is het een heerlijk voetbal weertje voor speelsters en toeschouwers.

Na alle verhalen van zuster Nienke, wil meneer Donker het wel eens met eigen ogen zien. Om klokslag 12.30 uur stopt de regiotaxi dan ook voor de VIOS-poort. Nadat meneer Donker het sportpark met zijn rollator betreedt en plaats heeft genomen in de dug-out tussen de kwebbelende vrouwen, kan de wedstrijd dan ook van start.

De uitwedstrijd op 5 oktober bij DSV 61 had VIOS met de kleinste marge van 0-1 gewonnen. En ook in die wedstrijd was VIOS beter, zonder dat in de score tot uitdrukking te brengen.


Komende zaterdag (15 februari) mag ik bij Csv Vios Vaassen in de kantine, na de wedstrijd van het eerste, mooie prijzen verloten met het rad van avontuur. Het geld dat hiermee wordt verdiend mag ik gebruiken voor de organisatie Because We Carry waarvoor ik 28 maart naar Lesbos ga om te helpen in de vluchtelingenkampen.

Beste Vios mensen,

Wie kan mij helpen, eigenlijk niet mij maar Kinderen die in het seizoen 2020-2021 pupil van de week worden.

Andre Vogel ( Andre heel erg bedankt voor jou hulp ( heeft aan gegeven te stoppen met het maken van stukjes voor de Pupillen van de week.

Het zijn ieder jaar 13 pupillen die pupil van de week worden en daar moet een stukje van in het wedstrijdboekje.

Ik hoop dat er iemand is die het wil en kan op pakken, anders hebben we volgend seizoen geen pupil van de week.

Zaterdag 15 februari speelt VIOS 1 thuis tegen onze gasten van DSV’61 uit Doornspijk en hierbij is Job Buitenhuis de Pupil van de week.

Job is 8 jaar en speelt als links achter  bij de JO9-2.

Doordat er vriendjes van school en van de klas bij VIOS voetbalde wis Job bij VIOS  terecht gekomen.

Tijdens de trainingen mag hij graag partijtje doen en tijdens de wedstrijden vind hij  het winnend afsluiten toch wel het leukst.

Zaterdag 8 februari: dat betekent ‘Oene-VIOS’-dag. Om 12:30 uur speelt onze Vrouwen 2 tegen Oene VR2, om 14:30 uur mogen wij aantreden tegen Oene VR1 en om 18:00 uur voetbalt VIOS 1 tegen Oene 1. Oene had het goed geregeld, van hamburgers bij de deur tot een DJ in de kantine. Maar goed, er moet eerst nog gevoetbald worden.

Twee weken geleden wonnen we thuis met 2-1 tegen de tegenstander van vandaag. Toch was dit een moeilijke wedstrijd, dus we weten dat het vandaag ook lastig wordt. En we beginnen met pech. Lisanne en Sarah V kunnen allebei niet meedoen.

Op het ongebruikelijke tijdstip van 18.00 werd er afgetrapt in Oene, twee ploegen die in 2020 nog niet hadden verloren. De eerste 10 minuten waren erg rommelig, kansen werden er dan door beide teams ook niet gecreëerd, het eerste kleine wapen feit was een combinatie tussen Richard van Beek en Noah Tuassela maar deze werd zonder enige kracht op doel geschoten en kon makkelijk door keeper Riphagen worden gepakt.

Op zaterdag 1-2-2020 speelt VIOS een thuiswedstrijd tegen Swift ’64 uit Swifterbant. De wedstrijd wordt gespeeld met een ferme wind en een temperatuur van 12 graden.
Swift heeft de laatste vier wedstrijden gewonnen. Daarnaast heeft de ploeg de beste papieren voor het winnen van de 2e periode.
VIOS heeft na een sterke start een mindere periode doorgemaakt. Het richt zich erop het frisse spel van de start van het seizoen weer terug te krijgen.

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen dat op de leeftijd van 69 jaar na een langdurig ziekbed is overleden ons trouwe lid : Gerrit (Gait) de Weerd

Gerrit of Gait zoals hij door de meesten van ons werd genoemd was 57 jaar lid van VIOS en nog altijd zeer betrokken bij de vereniging.

Gait speelde vele jaren in ons 1e elftal en sprak tot kort voor zijn overlijden nog vol passie over ons, maar zeker ook zijn VIOS.
Na zijn actieve voetballoopbaan werd hij een trouw supporter en bezoeker van ons  1e elftal totdat dit door zijn ziekte niet meer ging.

Vaassen, januari 2022

Beste speler of bezoeker van C.S.V. VIOS,

Vanaf dit nieuwe jaar richt voetbalvereniging C.S.V. VIOS Vaassen zich nog meer op gezondheid. We willen graag kinderen het goede voorbeeld geven als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij willen gaan maken.

Waarom op weg naar rookvrij?

Aanstaande donderdag staat voor VIOS alweer de eerste oefenwedstrijd op het programma als start van de voorbereiding van de 2e seizoenshelft. Zoals de laatste jaren gebruikelijk neemt het team van trainers Maikel Amzand en Thomas Prins deel aan het van Reekum toernooi van Robur et velocitas.

Voor het eerst kon dit jaar ook worden gewandeld bij de Midwinterloop. Een schot in de roos. De organisatie bereikte hiermee een nieuwe doelgroep en mocht meteen al 100 wandelaars verwelkomen. Zij liepen een prachtige route door een uniek historisch landschap zo dicht bij VIOS. Het koffiepunt bij B&B Mollenvlied aan de Hattemseweg was een gezellige en gastvrije onderbreking op de verjaardag van gastvrouw Tamar.

Vrijdag 3 januari 2019 ben je van harte welkom bij de Nieuwjaarsreceptie van VIOS. Deze avond is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een happening die je niet wilt missen.
Na de toespraak van de voorzitter en de huldiging van de jubilarissen staat weer een superverloting op het programma. 

Zaterdag 14-Dec speelde de JO12-1 tegen WSV JO12-1. De zaterdag voorafgaand had WSV verloren en was Vios zonder te spelen kampioen in de 2e klasse geworden. Om toch met een tevreden gevoel kampioen te worden wilden ze deze wedstrijd uiteraard nog wel even winnen. Als de wedstrijd begint heeft Vios direct pech, door een eigen doelpunt word het 0-1. Gelukkig staat Antonio kort daarna een treffer in de weg met een prachtige redding.

Aannemersbedrijf Patrick de Vries uit Vaassen is al enige jaren sponsor van de pupil van de week bij de Vaassense club. De club was dan ook erg verheugd dat Patrick na 3 jaar zijn contract wilde verlengen. Afgelopen zaterdag werd het nieuwe contract voor de komende 3 seizoenen getekend. Speciaal vandaag was dat de pupil van de afgelopen Mick van de Beek hierbij aanwezig mocht zijn.

Zaterdag 7 december was het dan eindelijk zover. We konden Loohuis installatie groep bedanken voor het sponsoren van de trainingspakken van de jongens van c.s.v Vios JO15-2. Bijna ging het niet door, want bij dit bedrijf, welke een eigen 24 uurs storingsdienst heeft, gaat de klant uiteraard voor. Na eerst een aantal teamfoto´s gemaakt te hebben, konden we alsnog Willem van Norel (projectleider) en Willem van Weenum (vestigingsleider) de bloemen overhandigen.

Soms sta je als toeschouwer niet met plezier langs de lijn. Zeker niet als het weer niet meewerkt en de beide ploegen beurtelings met elkaar wedijveren als het gaat om het leveren van een wanprestatie. Daarvan was zaterdag sprake in de wedstrijd tussen Vios en Elspeet.

Op een mooi nieuw complex in Rouveen de onderlinge confrontatie tussen SC Rouveen en V.I.O.S. Vaassen. Beide teams hebben veel jonge & eigen spelers in de selectie aangevuld met de nodige ervaring. Vanaf de opening spelen beide teams in een hoog tempo, soms leidt dit tot balverlies maar amusementswaarde is hoog. Aanvallen wisselen zich in een hoog tempo af, en het spel golft over en weer. Vios voetbalt gretig, al in de 2e minuut wordt een voorzet vanaf de zijkant nipt gemist door Dennis de Jong die de hele middag als een plaag door de verdediging van Rouveen jaagt.

Heden bereikte ons het droevige bericht dat  ons lid van de Vrienden van Vios, Henk Bakker op 89 jarige leeftijd is overleden. Henk verbleef de laatste maanden van zijn leven samen met zijn vrouw Georgette in de Speulbrink. Vanwege zijn afnemende gezondheid kon Henk de laatste jaren niet meer lijfelijk zijn Vios bezoeken. Henk was een van onze eerste jeugdtrainers en velen onder u zullen hem ook kennen als vaste supporter bij ons 1e elftal.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN