Zaterdag was het een belangrijke dag voor de 5 jarige Siem van Bussel.

Siem is de eerste voetballer van de Vios Kidsclub die de overstap gaat maken naar de JO-8.

Hij is een gedreven lachebek die voetbal heel leuk vindt en in september vorig jaar begonnen is met voetballen bij de Vios Kidsclub.

Siem is heel trouw elke week bij de trainingen aanwezig geweest en heeft daar heel veel geleerd!

Nadat Siem een keertje mee mocht je de JO-8,  waar hij maar liefst 6

doelpunten scoorde,   heeft hij zijn hart verkocht aan het wedstrijdspelen.

Tijdens de mooie wedstrijd VIOS - AGOVV afgelopen zaterdag  was het veld versierd met mooie spandoeken gemaakt door diverse jeugdteams.

De club had een wedstrijd uitgeschreven en de kinderen opgeroepen een mooi spandoek te maken om de spelers aan te moedigen en deze wedstrijd extra feestelijk te maken. 

De spandoeken werden beoordeeld door een vakkundige jury en direct na de wedstrijd werden de winnaars bekend gemaakt.

De JO8-1 heeft de spandoekenwedstrijd gewonnen, zij hadden een mooi spandoek gemaakt met de toepasselijke tekst "JO8 geeft VIOS superkracht"

VIOS doet het in thuiswedstrijden aanmerkelijk beter dan op vreemde bodem. Op zaterdag 16 maart stond de derby met AGOVV op het programma. De uitwedstrijd was onnodig verloren gegaan na een mooie voorsprong. De grensrechter van de thuisclub speelde toen een bedenkelijke rol.

Het beloofd een mooie happening te worden. Naast de derby Vios - AGOVV, oftewel the BIG MATCH, is er voor de jeugd een spandoeken wedstrijd georganiseerd. Hier zijn leuke prijsjes mee te winnen voor het mooiste of origineelste spandoek. Ook hebben we de trommelaars voor morgen weer in ere hersteld. De spelers zullen voorop gegaan door de clubvlaggen van Vios en AGOVV het veld betreden en daarbij terzijde worden gestaan door de kleintjes van onze Vios kidsclub.

Ali is 8 jaar en speelt in JO8-2. Dit team wordt getraind door Jan Willem Oosterloo. Trainen en voetballen, doet Ali op hele toepasselijke voetballenschoenen, namelijk ze zijn geel met zwart.

Hij gaat graag naar de trainingen toe en vind de partijtjes die er gespeelt worden toch wel het leukste.

Zijn vader heeft nooit gevoetbald maar Ali wilde wel graag op voetbal.

Hij heeft gekozen om bij VIOS te spelen omdat zijn vriendjes van school hier ook voetballen.

Op een regenachtige middag namen Rood Wit 58 en VIOS het tegen elkaar op. Na de overwinning van vorige week op koploper begonnen de Geel Zwarten met veel vertrouwen aan het duel tegen het laag geklasseerde Rood Wit 58 in Putten.

Door de hevige wind was het onmogelijk voor beide teams om tot goed voetbal te komen. Doordat de wind dwars over het veld blies vond het spel aan één kant van het veld plaats. De eerste helft telde zo’n 35 inworpen. Velen daarvan verdwenen zonder contact weer over de zijlijn. Verder waren er in de eerste helft geen hoogtepunten te melden.

Afgelopen zondag ontvingen wij het bericht dat Johannes Brinkman is overleden.
Johannes was de afgelopen jaren al wat minder aanwezig bij VIOS, maar volgde wel nauwkeurig de verrichtingen van ons 1e elftal.
In betere tijden was hij een trouw supporter van het 1e, samen met zijn zwager Eibert Zweekhorst.

Hierbij een herinnering dat de Veltins Pubquiz, op zaterdag 16 maart a.s. gehouden wordt in de kantine van VIOS.

Heb je nog geen team opgegeven, dan kan dat nog; verzin een teamnaam en geef die door via email naar: activiteiten@viosvaassen.nl

Jong en oud, lid of geen lid, iedereen mag meedoen! De presentatie is in handen van de inmiddels bekende quizmaster Peer Jochems. De deelname aan de quiz is gratis en de aanvang is 19.00 uur

c.s.v Vios verwelkomt volgend seizoen twee versterkingen in de selectie:

Beide spelers zijn geen onbekenden binnen de club zij speelden elk eerder bij VIOS en waren onder meer basisspelers in de periode waarin c.s.v Vios uitkwam in de tweede klasse.


Richard van Beek komt over van hoofdklasser c.s.v Apeldoorn, waar hij deel uitmaakt van de eerste selectie.

Voetbal blijft toch een onvoorspelbaar spelletje. Immers, wie vooraf de voorbeschouwing in het programma van Vios had gelezen moest er wel van uit gaan dat de geelzwarten op voorhand aan een onmogelijke opgaaf om te winnen moesten beginnen. En, de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het daar in de eerste helft ook wel op leek te zullen uitlopen. Het initiatief was immers geheel aan de mannen van ASC Nieuwland uit Amersfoort en Vios moest zich beperken tot consequent verdedigen en proberen om via een uitval gevaar te stichten voor het doel van  de gasten.

Op vrijdag 8 maart verzorgen de spelers en trainers van het eerste elftal een Clinic voor de D (J/MO13), E&F( J/MO8-J/MO11) teams op ons sportpark.
De avond begint om 18.30 uur en ook de ouders zijn natuurlijk van harte welkom om de trainingsactiviteiten te bekijken.


Zaterdag 16 maart wordt de spannende wedstrijd Vios tegen AGOVV gespeeld!
Maak met je team een gaaf spandoek en maak kans op een mooie prijs!

Op zaterdagmiddag 16 februari is na een periode van 4 weken hard werken de “nieuwe” kantine in gebruik genomen van c.s.v Vios .
Het was de eer aan Sibo, al jarenlang een vast gezicht achter de bar bij VIOS, om de eerste pilsjes te tappen voor de bouwcommissie als dank en waardering voor alle vrijwilligers, bedrijven en sponsoren die hebben bijgedragen aan de renovatie en herinrichting van het VIOS Clubhuis.

Een goed resultaat was van groot belang deze middag. Winst betekende aanhaken in de top 5 van de ranglijst en zou er zelfs gedacht mogen worden aan een periodetitel. Ditzelfde gold voor tegenstander s.v. Otterlo.

Donderdag heeft Veltins de nieuwe tapinstallatie geplaatst en daarmee zijn de werkzaamheden in de kantine zo goed als afgerond!
Er zijn nog wat kleinere dingen te doen maar Sibo zal aanstaande zaterdagmiddag om 15.00 uur het eerste pilsje tappen aan Klaas en Ronald als symbolische dank en waardering voor alle vrijwilligers die hard hebben meegewerkt aan de realisatie hiervan.
Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn en de “nieuwe” kantine te komen bewonderen, waarin nu ook rondom de velden te zien zijn.

Een nieuwe competitie, een nieuw team, een nieuwe kans.
In de afgelopen winterstop zijn er de nodige transfers geweest bij de JO17-2.
Omdat Altay werd aangetrokken door de JO15-1, moest er gekeken worden naar een goede vervanger.
Waar het de hele winterstop lastig leek te worden een geschrikte kandidaat te vinden, werden er vlak voor de transferdeadline een aantal spelers aangetrokken, waarvan twee al eens op huurbasis bij het team hebben gezeten. Na de nodige onderhandelingen konden we de volgende vijf spelers toevoegen aan de selectie:

In de 2e wedstrijd in het nieuwe jaar, op zaterdag 9 februari,  kon VIOS weer beschikken over Joas Pol en Dennis de Jong, die als routiniers belangrijk zijn voor de vele jonge teamgenoten. Ook Mehmet Ali Akalin is weer terug in Vaassen, maar speelde deze keer nog niet.

De pupil van deze week is Loek van de Braak. Loek is  7 jaar en zit in groep 4  van “de Mozaiek” . School vind hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Loek  speelt bij VIOS omdat zijn vriendje Finn Pohlmann hem vroeg om een keer mee te gaan. Loek speelt in  JO8-1 en daar is hij keeper. 

Zijn jullie dit keer de slimsten? Test opnieuw je kennis, en die van je teamgenoten, op zaterdag 16 maart a.s. tijdens de Veltins Pubquiz, die na een succesvolle zomereditie op de markt, dit keer wordt gehouden in de kantine van VIOS! Maak dus een team van 6 tot 8 personen, verzin een teamnaam en geef je op door een mail te sturen naar: activiteiten@viosvaassen.nl Jong en oud, lid of geen lid, iedereen mag meedoen!

De pupil van deze week is Koen Schijf

Koen is  8 jaar en zit in groep 5  van “de Mozaiek” . School vind hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Koen  speelt bij VIOS omdat hij veel vriendjes  heeft die bij VIOS voetballen. Zelf speelt hij in de spits van de JO9-1. 

Sinds afgelopen maandag is er hard gewerkt en veel gebeurd in de kantine, het 1e heeft de oude bar gesloopt, de woensdagrecreanten hebben de nieuwe barwand gemetseld en heel veel kastjes in elkaar gezet!
Zaterdag hebben de jongens van de A1 gesloopt en de achterlatten op de bar en de muur gemaakt!
Mensen, bedankt voor het vele werk dat is gedaan!

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Wedstrijden 1ste elftallen

30/mrt - 15:00 SDS' 55 1 - VIOS V. 1
06/apr - 12:00 VSCO'61 VR1 - VIOS V. VR1
06/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Terschuurse Boys 1
13/apr - 14:30 V.V. Barneveld 1 - VIOS V. 1
20/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Advendo '57 1
04/mei - 12:30 VIOS V. VR1 - Stroe VR1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN