Kcvo JO17-1 - Vios JO17-1

De eerste Competitie wedstrijd op het programma voor de Jongens onder de 17 van Vios.  En direct de derby uit tegen KCVO.

Het vochtige kunstgrasveld lag er netjes bij en nodigde uit om de bal het werk te laten doen.

VIOS begon sterk aan de wedstrijd en combineerde op een aardig tempo richting het doel van KCVO en was op dat moment de betere ploeg.

Al snel kwam Vios op voorsprong na een keurig opgezette aanval die door Joppe Hummel werd afgerond na een goede steekpass van zijn broer Floris.

Vandaag staat de eerste competitie wedstrijd op het programma. De reis gaat naar Hierden waar wij zullen gaan spelen tegen een voor ons onbekende tegenstander, VV Hierden vr1.

Tijdens en na de warming-up zijn de koppies op scherp gezet door trainer Gert en begint iedereen vol goede moed aan deze wedstrijd.

Na 10minuten spelen is het Estelle die profiteerd van de wat matige uittrap van de keeper, 0-1. Het spel gaat wat op en neer maar wij zijn voetballend de bovenliggende partij. Toch is het VV Hierden die de bal door de verdediging weet te krijgen en scoort. 1-1.

De pupil van deze week is Julian Pol

Julian is  8 jaar en zit in groep 4 van “de Violier” . School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Julian speelt bij VIOS omdat hij het een goeie club vind en mede door er veel familie van hem voetbalt of heeft gevoetbald.  Zelf speelt hij op het middenveld in de JO9-1. 

Vios Kidsclub
Vanmorgen is er weer voor de eerste keer gevoetbald door de allerkleinsten!
In een lekker zaterdagmorgen zonnetje onder de bezielende leiding van Ronald Bomhof en Tom en Mark Beekman hebben de jongens en meisjes heel veel leuke spelletjes gedaan.
Springen in de hoepel met een gezellig muziekje, spelletjes met de bal en natuurlijk op het doel schieten en ..... alle kinderen hebben gescoord!
Ook mochten alle kinderen een supercool Vios Kidsclub shirt aan.

De sponsorcommissie van C.S.V. Vios Vaassen is er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden voor de selectieteams 1e - 2e - JO19/1 en Dames 1.

Via één van de directeuren van Hoornstra Ophof, dhr. Albert Gorelikow, kwamen afgelopen voorjaar de 1e contacten tot stand.

Na een aantal gesprekken bleek er een wederzijdse klik en werd samen met Albert en een aantal collega bedrijven een voorstel tot sponsoring van Dames 1 en de Heren selectieteams voor de komende 3 jaar uitgewerkt.

Zaterdag 15-9 moesten de VIOS V. VR1 aantreden tegen Oene VR2 voor de beker. Aan het begin van de 2e helft werd scheidsrechter Indy Rodijk niet lekker.

De Technische Staf van VIOS V. VR1 besloot direct dat het niet verantwoord was voor de scheidsrechter om verder te gaan. Andre Vogel nam de fluit over.

Indy werd begeleid naar de bestuurskamer en opgevangen door Bertus van den Oosterkamp en Gerard van Gurp.

Gerard van Gurp heeft Indy uiteindelijk met de auto naar huis gebracht.

Campotel sponsort de recreanten teams en enkele jeugd teams bij C.S.V.  Vios Vaassen

Afgelopen voorjaar bezocht oud scheidsrechter en vios lid Johan Bosch, sportpark de Kouwenaar voor een bezoek aan het elftal van zijn zoon.

Na een hartelijke begroeting en de bekende kop koffie, bleek Johan inmiddels eigenaar van een prachtige camping en bungalow park in Bad Rothenfelde - Duitsland met vele recreatie mogelijkheden en ca 500 plaatsen.

Met 3 beker wedstrijden voor dat de competitie begon konden wij als team deze wedstrijden mooi gebruiken als oefen programma.

Aangezien we de competitie gaan spelen in de 1e klasse was het ook prettig dat onze beker tegenstanders in die klasse uit komen .
De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen overwetering JO17-1 en er werd met een goede eerste helft waar we al minimaal 3x hadden moeten scoren.

Vrijdag 6 september ontvingen wij het bericht dat Gait Schurink is overleden op 83 jarige leeftijd.

Gait Schurink is jarenlang vrijwilliger geweest bij c.s.v. VIOS. Elke dinsdagmiddag was hij actief op ons sportpark samen met de vrijwilligers van de dinsdagmiddagploeg.
In 2017 nam Gait afscheid van de dinsdagmiddagploeg vanwege een afnemende gezondheid.

Naast lid van VIOS, was Gait ook lid van de Vrienden van VIOS.
 

Wij wensen de familie sterkte bij het verwerken van dit verlies.
 

Bestuur en leden c.s.v. VIOS

Volgende week vrijdagavond zal de eerste keer zijn dat het 7x7 team gaat aantreden. Er ontbreken nog wat teamies op de foto, maar de sfeer zit er al goed in. Wel kan het team nog wat extra versterking gebruiken. Dus heb jij zin om te komen voetballen in dit leuke team, 1x per 3 weken? Gezelligheid en sportiviteit gecombineerd? Meld je dan aan!

Kom gerust kennis maken of kijken volgende week vrijdag 14 september vanaf 19.30u bij Vios, waar het team zal gaan spelen!

Beste ouders en leiders,

Zaterdag 15 september tussen 8.30-10.00 uur is er een nieuwe mogelijkheid om in de VIOS-kantine voor uw zoon of dochter een tenue op te halen, om te ruilen of in te leveren. Voor alle pupillenelftallen JO/MO8 t/m JO/MO 13 zijn er tenues beschikbaar. Heeft uw zoon of dochter nog geen voetbalbroekje of -shirt dan kunt u deze ophalen (wij vragen u hiervoor te tekenen) of wanneer het huidige tenue te klein is deze om te wisselen voor een andere maat. Sokken zijn voor eigen rekening en te koop bij Neijenhuis Sport.

Een aantal nieuwe sponsoren zijn nog met vakantie. Het lukt ons daarom niet om alle sponsoren op tijd bij elkaar te krijgen voor de foto's etc. voor de 1e thuiswedstrijd van het eerste elftal. 
We willen natuurlijk recht doen aan de presentatie van onze nieuwe sponsoren. Daarom heeft het bestuur in overleg met de redactie van de Treffer en de drukker besloten het uitgeven van de Presentatiegids 1 a 2 weken uit te stellen.
Wij vragen uw begrip voor dit besluit. De Presentatiegids zal dus nu omstreeks 1 oktober verschijnen.

Vanavond tijdens de training van het jeugd-elftal JO17-1 van C.S.V.Vios Vaassen, werden de nieuwe trainingspakken gesponsord door Schildersbedrijf van Gortel en Voegersbedrijf J. van’t Einde uitgereikt.

De aanvoerder van het elftal bedankte de beide sponsoren met een mooie bos bloemen. De jongens zullen er professioneel bijlopen op de zaterdagen.

Sponsoren bedankt!

Op de foto de JO17-1 in hun mooie pakken:

De ambities, bij de VIOS Dames, zijn al jarenlang hoog en de sportieve prestaties zitten ook al jarenlang in de lift.
Al jarenlang “schuren” wij tegen de topposities aan maar hebben we helaas nog niet de laatste stap kunnen maken.
Tijd dus voor verandering maar hoe pakken we dit aan.

Beste ouders en leiders,
Aanstaande zaterdag 1 september tussen 8.30-11.00 uur is het mogelijk om in de kantine voor uw zoon of dochter een tenue op te halen, om te ruilen of in te leveren. Voor alle pupillenelftallen JO/MO8 t/m JO/MO 13 zijn er tenues beschikbaar. Heeft uw zoon of dochter nog geen voetbalbroekje of -shirt dan kunt u deze ophalen (wij vragen u hiervoor te tekenen) of wanneer het huidige tenue te klein is deze om te wisselen voor een andere maat. Sokken zijn voor eigen rekening en te koop bij Neijenhuis Sport.

Nu de vakanties voorbij zijn en het nieuwe voetbalseizoen op het punt van beginnen staat, zijn we binnen VIOS er tot op heden nog niet in geslaagd om voor alle teams trainers en begeleiders te vinden. Voor de teams JO12-1, JO10-1, JO9-2 en JO8-1 wordt nog een oplossing gezocht. Voorlopig zullen deze teams gaan trainen op dinsdag en donderdag 18.00 - 19.00 uur (dinsdag 28 augustus de eerste training).
De eerste wedstrijden voor deze teams zijn:

Tijdens het 50e KCVO sportfestijn, afgelopen vrijdag, Werd er voorde derde keer het Sisters in Lingerie vrouwen toernooi gehouden.
Na een 1e plaats in de eerste editie en een 2e plaats in de tweede editie wilde de VIOS vrouwen weer gaan strijden voor de bovenste plaatsen.
De vorige edities deed VIOS met 1 vrouwen team mee dat hoofdzakelijk bestond uit dames uit de zaalteams.
Dit jaar hadden de dames uit VIOS VR1 (veld) zich ook ingeschreven waardoor VIOS met 2 teams deelnam aan het toernooi.

Trainingsveld
Het trainingsveld is vanaf maandag 20 augustus weer beschikbaar voor trainingen, wel verzoek aan de trainers om niet steeds op dezelfde plek intensieve oefeningen te doen. Door de droogte is het veld niet zo sterk als andere jaren.  Zeker loopoefeningen zoveel mogelijk aan zijkanten of op oefenstrook.

7 a 8 x per seizoen op de zaterdagmiddag, vooraf zijn de data's al duidelijk.
Voor 2018 betreft dit inwerkdag, zaterdag 8 september, zaterdag 13 oktober & 8 December

Globale Taken:
13.15-13.45 trainerstaf tegenstander Vios 1 en scheidsrechter ontvangen met koffie en koekje (samen met 2 Vios bestuursleden\afvaardiging)
13.45-14.30 ontvangen pers en bestuursleden tegenstander Vios 1
15.15-15.30 koffie voor de gasten
16.15- 17.15 ontvangen pers, trainersstaf, bestuur, scheidsrechter en pupil van de week + ouders pupil

Zaterdag 18 augustus wordt de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gespeeld, namelijk de oefenwedstrijd VIOS V 1. - Dieren 1, beide clubs kwamen elkaar enkele jaren geleden nog tegen in de tweede klasse. Dit keer echter beide als 3e klassers die vorig jaar net niet de nacompetitie haalden. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Pelgrom.

Zaterdag 25 augustus gaan zowel VIOS 1 als VIOS 2 naar BAS Biddinghuizen voor oefenwedstrijden en speelt JO19 een toernooi bij onze buren van KCVO.

Zaterdag 1 september start iedereen met de bekercompetitie

Beste middenstanders,
Vanaf 1 januari 2019 komt de mooiste plek bij VIOS vrij om een reclamebord te hangen.
Afmeting van het bord is 600 cm lang en 60 cm hoog.
Het bord is vanaf de weg en de toegang van het sportpark heel goed te zien.
Hij hangt op de hoek van het kunstgrasveld, zie bijgaande foto’s.
Voor inlichtingen even contact opnemen met:
Bertus van den Oosterkamp.
Tel: 06 57231537 of
Bertus.oosterkamp@kpnplanet.nl

 

De Dorpsavond van afgelopen vrijdag begon erg goed met een optreden van DJ Sander van QMusic. Hij verzorgde muziek uit het bekende radio programma “Het Foute Uur” en daar kwamen vele fans en nieuwsgierigen op af, waardoor het plein om half 10 al behoorlijk gevuld was. De QMusic “goodies“  –  petjes, zonnebrillen,  etc. - vonden veel liefhebbers en zo was er een geweldige stemming onder de aanwezigen. Even na tienen volgde er een optreden van de ook in Vaassen inmiddels welbekende band LEAD, die een wervelende show neerzette.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Wedstrijden 1ste elftallen

29/sep - 12:30 VIOS V. VR1 - FC Horst VR1
29/sep - 14:30 VIOS V. 1 - SV Otterlo 1
06/okt - 11:00 VVOP VR1 - VIOS V.VR1
06/okt - 14:30 Zwart Wit '63 1 - VIOS V. 1
13/okt - 12:30 VIOS V. VR1 - ZVV '56 VR2

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN