Sinds afgelopen maandag is er hard gewerkt en veel gebeurd in de kantine, het 1e heeft de oude bar gesloopt, de woensdagrecreanten hebben de nieuwe barwand gemetseld en heel veel kastjes in elkaar gezet!
Zaterdag hebben de jongens van de A1 gesloopt en de achterlatten op de bar en de muur gemaakt!
Mensen, bedankt voor het vele werk dat is gedaan!

VIOS is zaterdag goed uit de winterstop gekomen door de derby tegen Teuge winnend af te sluiten. Vooraf waren er aan Vaassense kant de nodige zorgen door het ontbreken van een tweetal ervaren spelers. In een enigszins aangepaste formatie, waarin Lex Schoemaker als extra middenvelder kort voor de VIOS defensie in de basis stond, liet VIOS zich van zijn beste kant zien.

Heden bereikte ons het droevige bericht dat op 72 jarige leeftijd is overleden Jaap Snijder, vader van onze jeugdvoorzitter Ronald Snijder.
Jaap was als lid van de kantinecommissie nauw betrokken bij onze vereniging en droeg als inkoper zijn steentje bij.
Tevens waren ze als beheerder van de Rank, advertentie sponsor van de Treffer.
Wij danken Jaap voor zijn betrokkenheid en inzet voor onze vereniging en wensen zijn vrouw Frida, de kinderen en hun partner en de kleinkinderen Gods nabijheid en kracht toe om dit verlies een plek te geven.
 

De meiden van Vios mo17-2 zijn op zoek naar speelsters die het team willen komen versterken. Door verschillende geblesseerde en afwezigen, is er een speelsters te kort ontstaan en dreigt de groep uit elkaar te vallen. Dit mag natuurlijk niet gebeuren en daarom deze nood oproep.
Ben jij een meid tussen de 15 en 17 jaar en heb jij zin om te komen voetballen? Of heb je altijd al willen voetballen, maar nooit de stap durven te zetten? Meld je dan nu aan en kom dit gezellige en fanatieke team spelend in de 2e klasse op de zaterdagen versterken.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van c.s.v Vios te Vaassen werd traditioneel een verloting gehouden met vele mooie prijzen. De hoofdprijs was een dames/meisjes fiets, beschikbaar gesteld door Rijwielhandel Wijnbergen uit Vaassen.
De gelukkige winnaar was na een spannende trekking c.s.v Vios voorzitter Gerard van Gurp te zijn. Afgelopen Zaterdag kon Gerard de klaargemaakte fiets ophalen bij Rijwielhandel Wijnbergen.
De heer Wijnbergen wenste de gelukkige winnaar veel plezier met de fiets en overhandigde hem de sleutels.

Finn is  7 jaar en zit in groep 4 van “de Mozaiek”. School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Finn speelt bij VIOS omdat hij ook nog broers heeft die bij VIOS voetballen, Pim en Luuk. Zelf speelt hij of in de voorhoede maar soms ook achterin in de JO8-1.  
Tijdens de trainingen vind Finn het partijspel het leukste onderdeel. In de wedstrijden die hij op zaterdag speelt vindt hij het winnen het leukste wat er is. De beste speler van VIOS  vindt Finn toch wel Noah Tuasela.

12 januari jl. was het dan weer zover, de tweede editie van het VIOS FIFA Tournament vond plaats. Dit keer was het wederom een 2-vs-2 toernooi maar werd er met clubs gespeeld i.p.v. met landen. 22 teams durfde het aan deze editie, waarbij zelfs een team uit Didam was overgekomen om een felbegeerde beker mee naar huis te kunnen nemen. Om 12:00 werden de spelers toegesproken door Gerard van Gurp om vervolgens te kunnen aftrappen. Al gauw werd er fanatiek gespeeld door iedereen, en werd er natuurlijk in de gaten gehouden wie de eventuele kampioenen dit jaar konden worden. 

Er sneuvelden afgelopen zaterdag bij de Midwinterloop maar liefst twee parcoursrecords op de 5 kilometer! De Midwinterloopcommissie kijkt terug op een geslaagde editie, waarbij tevens het aantal deelnemers (boven 400) aanmerkelijk hoger was dan vorig jaar. Er stond een frisse wind. Tijdens de loop was het gelukkig droog en voor de hardloper prima weer. Ook de toeschouwers hebben zich goed vermaakt en konden voor wat warmte en een drankje terecht in de goedgevulde kantine.

Traditioneel vond op de 1e vrijdagavond van 2019 de Nieuwjaarsreceptie bij c.s.v Vios Vaassen plaats. Ceremoniemeester Hiddo de Vries heette namens de vereniging de aanwezigen in de vol bezette kantine van harte welkom, en gaf een toelichting op het programma van de avond.

De kaartavond die gepland stond op vrijdag 18 januari gaat vanwege de verbouwing van de kantine niet door.

We hopen jullie allemaal op de eerstvolgende kaartavond van 15 februari weer te ontmoeten.

De ontspanningscommissie.

Maandag 14 januari 2019 starten we met de 2e Fase van de kantine, inmiddels zijn de nieuwe kozijnen al geplaatst en nu willen we de binneninrichting aanpakken!
Hiervoor hebben we nog veel hulp nodig!!
In de kantine hangt een groot bord met daarop de planning en de werkzaamheden waarop je een sticker met jouw naam kunt plakken wanneer en wat je wilt / kunt doen!
Dit mag alleen of per team, 1 uur of meerdere avonden, alle hulp is welkom!
Samen willen we er wat moois van maken voor iedereen, we hebben er zin in! Kom je ook meehelpen!

Zaterdag 5 januari 2019 vindt de traditionele Midwinterloop van VIOS weer plaats. Kom ook hardlopen of alle sportievelingen aanmoedigen!

Om 11.30 uur zal het eerste startschot worden gelost door de voorzitter van de midwinterloopcommissie Ron Eggink. De eerste afstand is 1,5 kilometer, voor de jeugd t/m 9 jaar. Daarna volgt om 12.00 uur de start van de 3 kilometer voor de jeugd t/m 15 jaar. Beide afstanden worden uitgezet op het VIOS terrein.

Kerst en oud & nieuw zijn weer in aantocht. Net zoals voorgaande jaren houdt dit in dat het boerenkool zaalvoetbaltoernooi voor de dames, alle seniorenteams de A junioren (jongens en meiden), 35+ en 45+ teams, recreanten en zaalvoetbalteams, weer voor de deur staat. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op zaterdag 29 december in de Wieken. Om 09.00 wordt je verwacht aanwezig te zijn, zodat we om 09.30 uur kunnen beginnen met de eerste wedstrijd. Op dit moment hebben we al ruim 55 deelnemers.

Zaterdag 5 januari 2019 staat de Midwinterloop weer op het programma.
Dit is alweer de 33ste editie en de voorbereidingen zijn in volle gang.

Er is een extra prijsuitreiking voor de snelste VIOS jeugd op de 1500, 3000 meter en 5km (onder.).
Tevens vragen we geen inschrijfgeld aan de eigen jeugd tot en met O17), als zij in VIOS tenue lopen.

Afstanden, leeftijden en starttijden

1500m (jeugd t/m 9 jaar) start 11:30 uur – aanwezig 11:00 uur

3000m (jeugd t/m 15 jaar) start 12:00 uur – aanwezig 11:30 uur

5km Start 12:30 uur – aanwezig 12:00 uur

Na het verlengen van het contract met hoofdtrainer Maikel Amzand maakt c.s.v Vios bekend ook verder te gaan met de assistent-trainer van het 1e elftal Thomas Prins.

Na het verlengen van het contract met hoofdtrainer Maikel Amzand maakt c.s.v Vios bekend ook verder te gaan met de
assistent-trainer van het 1e elftal Thomas Prins.  

Beste Vios Vrienden.

We hebben met Garage Klink een overeenkomst gemaakt voor de verkoop van vuurwerk.
Zowel Vios als al onze leden en sponsoren profiteren hier van.
De besteller krijgt 7,5 % korting en Vios krijgt dezelfde korting als jullie.
Het werkt dus van 2 kanten en dat is erg leuk.
PRINT DEZE BON UIT EN LEVER HEM IN BIJ KLINK.

Sponsorcommissie c.s.v Vios te Vaassen

c.s.v Vios en Hoofdtrainer Maikel Amzand zijn overeengekomen ook volgend seizoen, 2019-2020, met elkaar door te gaan. Daarmee gaat Maikel Amzand zijn negende seizoen in als hoofdtrainer bij c.s.v Vios. Een zeldzaamheid in het amateurvoetbal.

“SAVE THE DATE” 4 januari 2019 om 19:30 nieuwjaarsreceptie VIOS!

De jaarwisseling komt alweer dichtbij. Om het nieuwe jaar weer met een gezellig clubgevoel te beginnen, nodigen wij jullie allemaal uit op vrijdagavond 4 januari vanaf 19:30u om traditiegetrouw te proosten op weer een mooi (voetbal)jaar ; 2019. Een drankje, een hapje, veel gezelligheid en natuurlijk weer een heuse verloting met fantastische prijzen.

Waar : kantine Vios

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN