VIOS beleefde zaterdag een tamelijk eenvoudige middag. Nadat vorige week Stroe met 5-1 werd verslagen, moest degradatiekandidaat Hulshorst er met dezelfde cijfers aan geloven.

Vandaag was het zover, de eerste competitie wedstrijd in de 1e klasse na de winterstop voor VIOS jo15-1. Na een behoorlijk pittige voorbereiding is onze verwachting redelijk mee te kunnen doen in deze klasse hoger.

Dat onze vereniging bestaat uit vrijwilligers, is iets om trots op te zijn. Toch zijn er nog veel vacatures waarbij we mensen nodig hebben. Jouw hulp!
 
Één van deze vacatures is de entreedienst tijdens de thuiswedstrijden van Vios 1. Alles wat je aan tijd kwijt bent is een kleine 1.5uur namelijk van 13.30 - 15.00u. Zou jij de club hier bij willen ondersteunen? Meld je dan nu nog aan!

Lachende gezichten zaterdag in Vaassen nadat VIOS voor het eerst sinds 21 oktober 2017 met een overwinning van het veld stapte. In een povere wedstrijd wist VIOS in de 2e helft afstand te nemen van laagvlieger Stroe.

Dat de jongere meiden van Vios succes hebben is duidelijk, want zij staan boven aan in de competitie. Nadat het slechte weer al meerdere keren ervoor zorgde dat de kampioenswedstrijd niet door ging, was het vandaag eindelijk zo ver. De meiden vertrokken  met een grote kern supporters naar SDV Barneveld, waar er gewonnen moest worden om kampioen te worden.
Dat er wat zenuwen waren was zichtbaar, want de meiden maakten het spannend en gingen met een 2-2 stand de rust in. Gelukkig kwamen ze na de rust los en wisten ze met 3-4 te winnen en dat betekent : KAMPIOENEN!

Zaterdag 3 februari was het dan zover. De jongens van Vios JO11-2 hadden een drukke dag. In de ochtend werd er een oefenwedstrijd gespeelt tegen de buren van KCVO.

In de middag werd er trampoline gesprongen bij Bounz in Apeldoorn. Daarna werden er lekkere patatjes gegeten in de kantine van Vios en tot slot werden de stoere mannen door de nieuwe sponsor, Fatih Kilic van het reclame- en marketingbureau Huqson aan de talhoutweg 32a in het nieuw gestoken.


Op een ietwat frisse licht vochtige zaterdag ochtend werd er verzameld op het Vios laantje door spelers en ouders van VIOS JO15 om te vertrekken naar Heerde om daar een wedstrijd te spelen tegen de plaatselijke v.v. voor de laatste ronde in de beker.
Heerde is net als wij kampioen geworden in de 2e klasse maar heeft daar elke wedstrijd met wel erg ruime cijfers gewonnen dus wachtte ons een pittig potje voetbal vandaag.

VIOS is er zaterdag opnieuw niet in geslaagd om een overwinning te behalen. Batavia’90 uit Lelystad, dat vorige week de titelstrijd weer enigszins spannend maakte door de gedoodverfde kampioen Unicum te vloeren, bleek in Vaassen een maatje te groot.

Daan van Leeuwen is zaterdag bij de wedstrijd van VIOS 1 tegen Batavia ’90  de pupil van de week. Hij is acht jaar oud en zit in groep vier van obs. De Sprenge

Nadat de kampioenswedstrijd al meerdere keren is uitgesteld n.a.v. slecht en winters weer, is het nu eindelijk zo ver. De meiden kunnen alle aanmoedigingen gebruiken om het kampioenschap binnen te halen, haal daarom alle toeters & bellen uit de kast en juich de MO11-1 naar het kampioenschap! Vroeg uit de veren, want de wedstrijd is uit en wordt gespeeld om: 09.00 uur SDV Barneveld MO11-1  - Vios Vaassen MO11-1.

De oliebollen commissie wil iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan het mooie eindresultaat van deze actie!

We hebben een netto opbrengst van €1073,- kunnen overhandigen aan de penningmeester!

Hoe mooi is het om met z’n allen onze club met dit soort leuke en lekkere acties te kunnen ondersteunen!

Afgelopen zaterdag 27 januari werd de kampioenswedstrijd van c.s.v. VIOS JO19-1 dan toch nog gespeeld. Door de winterse weersomstandigheden was deze wedstrijd een aantal keren verplaatst. Mede door medewerking van tegenstander OWIOS JO19-1 kon de wedstrijd uiteindelijk om 10.00 uur op het kunstgras van start gaan.

Na een korte winterstop waarin VIOS enkele goede oefenwedstrijden afwerkte, was het vertrouwen hoog voorafgaand aan de wedstrijd tegen. VIOS mocht aantreden tegen ‘bijna’ buurman Teuge en dus stonden er veel bekenden van elkaar in het veld, wat de nodige derby gevoelens met zich mee bracht.

Op vrijdagavond 5 januari was de jaarlijkse VIOS nieuwjaarsreceptie inclusief luxe verloting. Hierbij was het Erik Visser die na de joker-ronde er met de hoofdprijs van door ging, namelijk de mooie damesfiets gesponsord door Vincent Wijnbergen fietsen.

Afgelopen zaterdag 13 januari was de kantine van Vios decor voor de eerste Vios World Cup. Ruim 40 koppels hadden zich vooraf aangemeld voor dit FIFA 18 toernooi en dus stroomde de kantine rond 16:00 vol met spelers van jong en oud. De eersten meldden zich al wat eerder om alvast een potje te spelen en om te kijken of alles goed werkte.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Nadat de KNVB besloten had de laatste competitie wedstrijd niet meer in te halen vanwege het grote verschil in doelsaldo kon het kampioenschap dan eindelijk gevierd worden. Na een oefenwedstrijd tegen Elspeet JO17-2, die met 16-0 onder toeziend oog van alle familie en vrienden gewonnen werd, kon de huldiging plaatsvinden.


Vanwege de hevige sneeuwval voor de winterstop kon de beslissende wedstrijd uit tegen Beekbergen niet worden gespeeld en moest het officieel kampioen kunnen worden nog even op zich laten wachten.

Gelukkig was Beekbergen bereid om de wedstrijd alsnog te spelen deze zaterdag, waarvoor dank.

Dinsdagmiddag hebben we een DRONE op de middenstip van ons hoofdveld gevonden. Wie is zijn DRONE kwijt, neem dan even contact op met Bertus van den Oosterkamp.

Bel eerst even : 06 5757231537

Groeten Bertus van den Oosterkamp

Aanstaande zaterdag zal de strijd los barsten tijdens de VIOS FIFAWORLDCUP 2018.  Het zal een gezellige middag worden, met een grote opkomst. Je wordt om 16.00uur verwacht met je partner in de kantine van VIOS.  Er zitten geen deelname kosten aan verbonden, verdere consumpties zijn voor eigen rekening.   

Let op : wees a.u.b. op tijd en neem je eigen controller en kabeltje mee!

De poule indeling is als volgt :

Poule 1:

Traditioneel vond op de 1e vrijdagavond van 2018 de Nieuwjaarsreceptie bij csv VIOS Vaassen plaats. Ceremoniemeester Anniek Stoker heette namens de vereniging de aanwezigen in de vol bezette kantine van harte welkom, en gaf een toelichting op het programma van de avond, waarna voorzitter Gerard van Gurp zijn nieuwjaarsrede hield. In zijn rede sprak de voorzitter de zorg uit over het afnemende, maar ook ouder wordende legertje vrijwilligers waardoor een aantal taken niet volledig of niet kunnen worden uitgevoerd.

Afgelopen zaterdag werd er niet gevoetbald bij VIOS, maar hardgelopen. De 32ste editie van de Midwinterloop stond op het programma. Het was een prachtige dag. Het weer was uitstekend! De zon heeft zich zelfs regelmatig laten zien. De sfeer was erg goed en de organisatie kijkt zeer tevreden terug op dit jaarlijkse VIOS evenement. Het was wat rustiger dan voorgaande jaren, maar dat maakte de dag niet minder geslaagd. Er zijn zelfs twee parcoursrecords gelopen.

Pagina's

Clubblad De Treffer

  VIOS Presentatiegids 2017-2018  Vios Treffer juni 2017

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN