C.s.v. VIOS en hoofdtrainer Maikel Amzand gaan ook voor het seizoen 2021-2022 de samenwerking met elkaar aan. Maikel gaat daarmee zijn 11e seizoen in als hoofdtrainer bij VIOS.

Naast de verlenging van het contract van de hoofdtrainer is het bestuur blij te kunnen melden dat ook assistent-trainer Thomas Prins aanblijft, evenals elftalbegeleider Jelle Rooijackers en keeperstrainer Marc Leerkes. Ellen Maaskant, student fysiotherapie gaat als nieuwe verzorgster het team versterken.
 
Ondanks de wat magere resultaten bij de start van de afgebroken competitie hebben bestuur en spelers het volste vertrouwen in het vakmanschap en de werkwijze van Maikel en zijn staf uitgesproken. 'In dit ervaren en op elkaar ingespeelde begeleidingsteam zien wij onverminderde ambitie, enthousiasme en zoeken naar manieren om het maximale uit de spelersgroep te halen,' aldus a.i voorzitter Arjan Hummel, 'daarnaast hebben zij laten zien onze getalenteerde jeugdspelers de kans te geven zodra ze die verdienen'.

Het is uniek dat een club en een hoofdtrainer zolang met elkaar samenwerken. Het bestuur heeft de intentie om deze samenwerking voor langere termijn te continueren.

Ook de gesprekken met de overige trainers en leiders van de senioren en jeugdteams zijn in een vergevorderd stadium en zullen binnenkort worden afrond en bekendgemaakt. 

 


 

09/feb

Clubblad De Treffer

Treffer 2020 december  presentatiegids 2020  

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN