VIOS is er in het eerste thuisduel tegen Hulshorst, niet in geslaagd om 3 punten in Vaassen te houden. In een meer spannend dan goed duel stond na 90 minuten 3-3 op het scorebord.

Het was een jaar geleden dat VIOS een competitieduel met publiek in Vaassen speelde en de VIOS aanhang keek dan ook verwachtingsvol uit naar het duel.

VIOS begon echter zeer afwachtend aan de wedstrijd en Hulshorst nam het initiatief, Nadat VIOS doelman Maikel Gerritsen al in de 2e minuut een gevaarlijk schot voorlangs zag gaan, had hij in de 18e minuut geen antwoord op de inzet van Krijn Eckhardt, na gepruts in de verdediging. Enkele minuten later was Hulshorst dichtbij 0-2 toen een vrije trap rakelings naast vloog. Daarna nam VIOS het heft in handen. Uitblinker Mehmet Ali Akalin, die de hele wedstrijd voor gevaar zorgde met zijn dribbels en intelligente passes, probeerde het halverwege de 1e helft van afstand. Op het van richting veranderde schot was Hulshorst keeper Remon Vlieger kansloos. Hulshorst raakte het spoor bijster en 10 minuten later profiteerde Richard van Beek optimaal van het geklungel aan Hulshorst zijde door VIOS op een 2-1 voorsprong te zetten. In de blessuretijd van de 1e helft had Joas Pol de marge moeten vergroten, maar zijn inzet werd met een uiterste krachtsinspanning nog geblokt.

Na rust ging VIOS op zoek naar een grotere voorsprong. Van Beek en Pol mistten vanuit kansrijke positie echter het doel. Een kwartier na rust kwam Hulshorst langzij. Bij het eerste gevaar na rust voor het VIOS doel, was het direct raak, toen de volledig vrijstaande Timothy de Haan een voorzet hard binnenschoot. 10 minuten later kwam VIOS wederom op voorsprong. Akalin zette de aanval op en invaller Roy Nijzing schoot een lage voorzet onberispelijk binnen. Opnieuw slaagde VIOS er niet in om de voorsprong vast te houden. Knullig balverlies van Pol op het middenveld, stelde Hulshorst in staat met een vlotte combinatie Brandon Akolade in stelling te brengen en hij faalde niet in de afwerking. In het laatste kwartier probeerde VIOS nog wel om opnieuw op voorsprong te komen, maar het spel was te gehaast en het was Hulshorst dat in de slotfase nog voor de meeste dreiging zorgde.

Volgende week speelt VIOS de uitwedstrijd bij koploper Hatto Heim, dat als enige ploeg in de klasse nog zonder puntverlies is.

06/okt

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

04/dec - 12:30 VIOS V. VR1 - Berkum VR2
04/dec - 14:30 HTC 1 - VIOS V. 1
11/dec - 12:30 asv Dronten VR2 - VIOS V. VR1
11/dec - 17:00 Oene 1 - VIOS V. 1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN