De meiden van de MO11 hebben een geweldig seizoen achter de rug! Een seizoen dat door de KNVB in 4 fases wordt ingedeeld. Er wordt per fase zoveel mogelijk gekeken naar het niveau, zodat de tegenstanders in de volgende fase steeds beter aansluiten bij elkaars niveau. In de 4de en laatste fase hadden de meiden het niet beter kunnen doen. Alle wedstrijden werden gewonnen! Daarom mogen zij zichzelf kampioen noemen!

Het was zaterdag 24 mei nog wel spannend. Want winnen was de enige manier om tot kampioen gekroond te kunnen worden. Tegenstander deze (vroege!) ochtend was SVO Deventer. Gelukkig wisten de meiden al in het eerste kwart van deze uitwedstrijd twee doelpunten te maken. SVO deed in het derde kwart nog wat terug en zette de stand op 1-2. Als team hebben de meiden de overwinning over de streep weten te trekken. SVO kreeg geen kans meer en daarmee kwam VIOS als winnaar uit de bus. Namens het bestuur ontvingen zij de schaal, waarmee ze heel graag op de foto gingen.

Het seizoen had natuurlijk niet beter kunnen eindigen! Alle speelsters hebben met veel plezier het afgelopen jaar gevoetbald. Onder leiding van Kirsten, Celeste, Rudolf en Britt leerden ze weer veel bij. En dat gaan ze nodig hebben voor het nieuwe seizoen. Dan wordt dit team namelijk de MO13. Dit betekent spelen op een heel veld, met buitenspel en grensrechters! De komende weken gaan ze zich hier al op voorbereiden, zodat ze er straks na de zomervakantie helemaal klaar voor zijn!