C.S.V. VIOS heeft sportpark De Kouwenaar als thuisbasis. Clubhuis en kleedkamers zijn voor een groot deel met zelfwerkzaamheid tot stand gekomen.

Er komen nog nieuwe foto’s op deze pagina. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de accommodatie en de foto’s.

De club mag zichzelf eigenaar noemen van een uitstekende accommodatie die bestaat uit een modern clubhuis en kleedkameraccommodatie. Het complex omvat verder 3 voetbalvelden een trainingsveld en een 4 tegen 4 kunstgrasveld.

In 2002 werd dit kunstgrasveld als één van de grootste projecten van de Vrienden van VIOS gerealiseerd. De materialen die vrij kwamen door de verhuizing van tennisvereniging “de Kouwenaar” werden gebruikt voor de aanleg van dit 4 x 4 veld.

Met de inzet van veel vrijwilligers, waaronder natuurlijk ook de Vrienden zelf werd dit project vol enthousiasme opgepakt.

Niemand minder dan de meest succesvolle Nederlandse trainer, Rinus Michels, nam de moeite om naar Vaassen te komen voor de opening van dit unieke veld.

De kleedkameraccommodatie werd gerealiseerd in de periode 2002 – 2004. De kleedkamers voldoen aan alle eisen en wensen en zijn voorzien van veel moderne technieken. Het gebouw bestaat uit 8 kleedkamers, 2 grote scheidsrechterkleedkamers, wedstrijdsecretariaat en fysioruimte.

Na oplevering van de kleedkameraccommodatie werd “de buitenboel” aangepakt, met ondersteuning van de firma Ophof werd o.a. nieuwe bestrating gelegd rondom het clubhuis en de kleedkameraccommodatie.

Wederom door de inzet van de Vrienden van VIOS en de Evenementencommissie verrees een speelplek voor de allerjongsten en bankjes bij het hoofdveld.

Verder werd door een aantal vrijwilligers een Jeu de Boules baan aangelegd. Als afsluiting van “de buitenboel” werd de entree aangepakt en kwam er een nieuwe fietsenstalling en met bomen en struiken werd het complex verder aangekleed.

De “oude kleedkameraccommodatie” heeft inmiddels een nieuwe bestemming gekregen. Deels als ballen / materialen opslag voor de elftallen / teams. Deels als werkruimte / opslag voor de vrijwilligers van de dinsdagmiddagploeg en de evenementencommissie. Blijft over één ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN