Na een eerste keer, met de JO19-1 selectie seizoen 2018 - 2019, te hebben deelgenomen aan een internationaal toernooi in Bentsheim (Duitsland). Was dat hen goed bevallen en besloot de selectie van de JO19-1 seizoen 2019 - 2020 ook deel te namen aan buitenlandstoernooi en stond er een deelname aan een toernooi in Oostende (België) in de planning.

Na de nodige voorbereiding en het opzetten van acties om de nodige financiële bijdrage te genereren, om zo de kosten van het toernooi te kunnen dekken. Was eigenlijk alles in kanen en kruiken om aan het eind van het seizoen af te reizen naar Oostende. Helaas gooide COVID roet in het eten en werden alle toernooien voor dat seizoen geannuleerd. Dat was voor mening een teleurstelling, maar was het gezien de omstandigheden niet anders. Gelukkig was er de gelegenheid om een voucher aan te vragen en deze het seizoen erop te gebruiken, waar de selectie dan ook gebruik van wilde maken. Echter werd dit een toernooi voor senioren, aangezien merendeels van de spelers van dat seizoen ouder dan 19 was en een jeugdtoernooi uitgesloten was.

Zo kon dan de gehele selectie, toch nog samen deelnemen aan een toernooi. Maar omdat Corona toch nog de maatschappij bleef beheersen. Er nog veel onduidelijkheden waren en onzekerheden m.b.t. de maatregelen binnen de diversen landen. Bleek ook dat seizoen, dat een toernooi in het buitenland helaas geen optie was. Hierbij zag men zich dus genoodzaakt om dat seizoen geen gebruik te maken van de voucher. Waarbij een deelname waarschijnlijk weer met een seizoen werd uitgesteld, werd er besloten om niet meer te gaan deelnemen aan een buitenlandstoernooi in de toekomst, aangezien eenieder van de selectie 2019-2020 verspreid over de diverse senioren elftallen was of reeds gestopt met voetballen. Hierop werd in overleg met de selectie, door de begeleiding de voucher ingeleverd bij de organisatie die belast was met het regelen en plannen van de toernooien en werd het reeds betaald bedrag weer netjes teruggestort.

Hierdoor bleef men met een aanzienlijk bedrag zitten, wat men het seizoen 2019 – 2020 reeds bij elkaar had gegenereerd. Na overleg met de selectie, begeleiding en ruggenspraak met merendeels van de sponsoren die een x bedrag hadden gesponsord voor het toernooi in Oostende. Heeft de selectie JO19-1 gemeend om het grootste gedeelte van deze inleg te doneren aan c.s.v Vios Vaassen ten bate van de jeugdafdeling.

Men doneert een bedrag van € 2,250,00 euro, waar wellicht de nodig voetbalmaterialen, benodigdheden en dergelijke kan aanschaffen t.b.v. de jeugd. Uiteraard men wil alsnog bij deze iedereen en in zekere zin sponsoren bedanken voor een inzet, toewijding en uiteraard financiële bijdrage, om een deelname aan een het toernooi in Oostende te kunnen realiseren. Ondanks dat men door COVID genoodzaakt was deelname te moeten annuleren.

JO19-1 seizoen 2019-2020

20/nov

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Activiteiten

21/jan Kaarten
27/jan Bingo
18/feb Kaarten
24/feb Bingo
18/mrt Kaarten
24/mrt Bingo

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN