Woensdagmiddag 28 april vonden de Koninginnespelen plaats bij c.s.v. VIOS Vaassen. Een middag waarbij meiden tussen de 4 en 12 jaar kennis konden maken met voetbal. Het werd een groot succes, want ruim 70 enthousiaste meiden deden mee.

VIOS is dé meidenvoetbalvereniging in de regio. En om daar nog meer gehoor aan te geven, kwam het idee voor de Koninginnespelen. Een aantal dames uit de verschillende vrouwenteams van de vereniging sloegen de handen in een en maakten een plan. Na de voorbereidingen, kon het feest woensdagmiddag van start gaan.

Alle ingrediënten waren aanwezig om er een fantastische middag van te maken. Zo waren er uit de drie vrouwenteams en de MO19 dames aanwezig om de jonge meiden te enthousiasmeren, was de opkomst enorm en werd het ook nog eens stralend weer!

De middag begon met een warming-up: dansen op het Koningsspelen-nummer Zij aan zij. Vervolgens werden de meiden ingedeeld in groepjes en mochten ze starten met het eerste onderdeel. Door middel van acht verschillende spellen maakten ze op een speelse manier kennis met voetbal.

Aan het eind van de middag werden er twee koninginnen uitgeroepen. Elize en Aimee hadden de spellen het beste volbracht en werden beiden gekroond.

De meiden gingen allemaal naar huis met een goed gevulde goodiebag en met vele verhalen rijker.

Wil jij ook komen voetballen bij VIOS? Train een keer vrijblijvend mee! Voor vragen kun je terecht bij jeugdvoorzitter Arwolt Brummel (jeugd@viosvaassen.nl).

Klik op de foto voor het het foto album.


 

  29/apr

  Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020  

  VIOS Kidsclub

  Vios Prikbord

   

  Onze Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

  ONZE SPONSOREN