VIOS V VR1 VERLIEST ONVERDIEND EERSTE WEDSTRIJD TEGEN KOPLOPER!

De winterstop is voorbij en de tweede seizoenshelft van de competitie begint weer.

Wij trappen onze eerste wedstrijd thuis af tegen Odysseus'91 VR1, een ploeg die de vorige keer te sterk voor ons was. Wij mogen vandaag het hoofdveld betreden, en maken ons klaar voor de wedstrijd.

Onze pupil van de week Liz mag de wedstrijd aftrappen en weet de bal in het goal te schieten.

Wij gaan beginnen! In het begin van de wedstrijd zijn wij meteen scherp, er wordt een diepe bal op Zoë gespeeld, Zoë legt de bal breed op Nienke, Nienke heeft de 1-0 op de schoen liggen, maar redt de keepster van Odysseus net de bal, jammer!

In de 15e minuut is het een verdedigster van Odysseus die de bal onder haar voet laat wegglijden, Zoë is er als de kippen bij en loopt verder op met de bal, ze geeft een steekbal naar Nienke, Zij komt hierdoor één op één met de keepster, maar helaas komt de keepster van Odysseus goed uit en pakt de bal.

Er wordt goed gevoetbald vanuit onze kant, maar een doelpunt blijft uit. Odysseus creëert weinig kansen op onze helft. Net voor de rust wordt het nog spannend.

Het is Estelle die een vrije trap neemt, de bal gaat richting het goal, maar een verdediger van Odysseus kopt de bal over, waardoor er een corner uit ontstaat. Zoë neemt de corner en het is Esther K die de bal net in de handen van de keepster kopt. De scheidsrechter fluit en wij gaan met een 0-0 tussenstand de rust in.

Wij bespreken de éérste helft en maken ons klaar voor de tweede helft. In de 49e minuut is het Odysseus die vanaf afstand op goal schiet, maar is het Kirsten die de bal weet te redden. Ook daarna voetbalt Odysseus gevaarlijk op onze helft, maar weet onze verdediging de bal weg te werken.

Maar in de 65e minuut moeten we er toch aan geloven. Er wordt een hoge bal gespeeld richting ons 16 metergebied, onze keepster Kirsten komt uit het goal, maar helaas stuitert de bal net over haar heen, de spits van Odysseus ziet dat en rent door op de bal, waardoor ze de bal daarna in het goal kan schieten 0-1!

Ondanks Odysseus het eerste doelpunt maakt, zijn wij de betere ploeg. Wij creëeren veel kansen, maar maken wij deze net niet af of zit de keepster van Odysseus er tussen. In de 90e minuut wint Esther H het duel en geeft een voorzet, het is Zoë die net niet bij de bal kan komen in het 16 metergebied en de bal rolt over de zijlijn.

Maar ook Odysseus komt in de slotfase nog op onze helft en weet de bal dan op de paal te schieten. De scheidsrechter fluit af, en we verliezen de wedstrijd net met 0-1. De uitslag is zeer onverdiend vergeleken met onze inzet.

Volgende week zijn wij vrij i.v.m. Carnaval.

24 Februari staat onze volgende wedstrijd gepland, wij spelen dan uit tegen CSW VR1 om 14:30 uur. Tot dan!

Foto's gemaakt door Fred Rijckenberg

 

  05/feb

  Clubblad De Treffer

      

  VIOS Kidsclub

  Activiteiten

  Vios Prikbord

  Onze Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

  ONZE SPONSOREN