VIOS gaat als partnerclub samenwerken aan met Vitesse. Op dinsdag 18 mei is een delegatie van het oude en het nieuwe bestuur van VIOS op bezoek geweest bij Vitesse op Sportcentrum Papendal in Arnhem om deze samenwerking officieel te maken. Gerard van Gurp ondertekende, onder toeziend oog van zijn beoogde vervanger Arjan Hummel, namens VIOS de overeenkomst.


vlnr: Gerard van Gurp en Arjan Hummel (VIOS) en Pascal van Wijk (alg. directeur Vitesse)

Met deze samenwerking krijgt VIOS toegang tot de professionele kennis en kunde van Vitesse op diverse gebieden.
Zo biedt Vitesse onder meer scholingsmomenten voor de VIOS trainers in de vorm van demonstratietrainingen en presentaties over verschillende thema’s. Ook krijgen de jeugdtrainers de kans om mee te lopen bij trainingen van de Vitesse jeugdteams. Daarnaast biedt Vitesse ondersteuning op andere gebieden zoals sportverzorging/fysiotherapie, sponsoring en het faciliteren van samenwerkingen met andere amateurverenigingen.

'Wij denken dat deze samenwerking ons gaat helpen om VIOS en onze jeugd in het bijzonder naar een hoger niveau te tillen,' vertelt van Gurp. 'Daar bovenop is het natuurlijk super dat we nu op regelmatige basis (kortings)aanbiedingen van Vitesse mogen verwachten voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van de Arnhemse club! Al met al een mooie samenwerking tussen twee geel-zwarte clubs!'

19/mei

Clubblad De Treffer

Treffer 2020 december  presentatiegids 2020  

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN