Gezien corona het wedstrijd en hierdoor ook het competitie element aan banden had gelegd. Er enkel alleen getraind mocht worden. Kwam er het idee om een 4  x 4 competitie op te zetten, om zo toch enige wedstrijd en competitie element te creëren. Dus werd er bij de junioren gestreden in 2e categorieën, de categorie JO13/JO15 en de categorie JO17/J019.

Om de twee weken, zodat er wellicht ook een zaterdag met het eigen team kon worden getraind, werd er zaterdag dus in twee categorieën gestreden om de prijzen. Daar waar de opkomst van de JO13/JO15 goed was om elke speelde ronde, 5 tot 6 teams te kunnen formaliseren. Was dat bij de JO17/JO19 categorie iets minder en werd er elke speelronde maar 4 met teams gespeeld, dit toch met goede opkomst van de JO17-1. Tijdens elke speelronde waren de teams van te voren ingedeeld en kon er per individu punten worden verdiend, respectievelijk 10 punten voor aanwezigheid, 5 punten per overwinning, 3 punten voor een gelijk spel en 1 punt per gescoorde doelpunt van het team.

Gezien er om de twee weken, werd gestreden om de punten, werden er bij de JO13/JO15 vijf en bij de JO17/JO19 4 speelrondes afgewerkt. Waar er aan het eind ook een rangschikking kon worden opgesteld en tijdens de prijsuitreiking de nummers 1 t/m 3 per categorie worden bekend gemaakt. Deze prijzen werden door de activiteiten commissie mogelijk gemaakt, met dank aan Nijenhuis Schoenen en Sport en Albert Heijn Vaassen.

Bij de categorie JO13/JO15 werd de eerste plaatst bemachtigd door Hans Heesen met 255 punten op de tweede plaats Luuk den Besten met 251 punten en op de derde plaats Wessel Velthoen met 245 punten. Bij de categorie JO17/JO19 eindigde na vier speelrondes Lucas Wijnhoud op plaats één met 189 punten, op plaats twee Lars Schutte met 169 punten en twee plaatsen drie, Thom Dijkstra en Ammar Ramo met beiden 158 punten.


Categorie JO13/15: Luuk den Besten, Hans Heessen, Wessel Velthoen


Categorie JO17/JO19: Ammar Ramo, Lars Schutte, Lucas Wijhoud, Thom Dijkstra

15/mei

Clubblad De Treffer

Treffer 2020 december  presentatiegids 2020  

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN