Zaterdag 25 mei staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma voor het vlaggenschip van c.s.v. VIOS Vaassen. Tegenstander is S.V. ’t Harde. Voor beide ploegen is winst deze dag het enige doel. Een verlenging van het seizoen is voor allebei nog mogelijk. Voor VIOS-trainer Maikel Amzand zal dit een welkom toetje zijn, nu hij na 13 seizoenen afscheid neemt van de zwart-gelen.

Nacompetitie voor promotie
Afhankelijk van de uitslagen op de andere velden in de competitie maakt VIOS kans op het spelen van de nacompetitie voor promotie. Winnen is dan wel een voorwaarde. Als dat lukt bestaat de kans dat ’t Harde nog aan de bak moet om degradatie te voorkomen. Ook dat is mede afhankelijk van andere uitslagen. Het bijzondere is dat als ’t Harde wel weet te winnen in Vaassen, er gespeeld gaat worden voor promotie. Eerder in het seizoen wist ’t Harde namelijk een periode te pakken. Voor beide ploegen staat er dus veel op het spel. Een mooi affiche voor een spannende wedstrijd!

Laatste wedstrijd Amzand
Na 13 jaar aan het roer te hebben gestaan bij VIOS zal zaterdag de laatste competitiewedstrijd zijn voor trainer Maikel Amzand. Samen met teammanager Jelle Rooijackers, die al 14 seizoenen bij het eerste elftal betrokken is, stopt Amzand zijn werkzaamheden voor VIOS. Een periode met veel hoogte- en een aantal dieptepunten, komt dan op z’n eind. Na de wedstrijd zal het bestuur samen met supporters en spelers al stilstaan bij het afscheid. Op donderdagavond 20 juni nemen Amzand en Rooijackers afscheid van (oud)spelers en supporters.

23/mei

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN