Het is en blijft een leuk spelletje; voetbal. Om te kijken, maar natuurlijk nog meer om het te doen. Of je nou drie jaar oud bent of 83. Daarom is er sinds dit seizoen bij VIOS de mogelijkheid voor walking voetbal. Voetbal voor de wat oudere voetballiefhebber- of liefhebster die de sport op een minder intense manier wil beoefenen. De huidige groep varieert qua leeftijd van begin 60 tot ergens in de 80. Een mooie mix van mensen met een actief voetbalverleden en mensen die de sport nu eigenlijk pas ontdekken.

De doelgroep van walking voetbal heeft vaak een druk leven. Daarom komt de groep elke zaterdag- en woensdagochtend in wisselende samenstellingen samen. Er worden allerlei speloefeningen gedaan. Vaak met bal, maar soms ook zonder. Van balans- en spieroefeningen tot voetgolf en natuurlijk altijd het afsluitende partijtje. Elke oefening kan door de deelnemers volledig op eigen niveau en tempo worden meegedaan.

Natuurlijk is bewegen belangrijk, maar de afsluitende kop koffie na elke training met het bijbehorende sociale praatje is minstens even belangrijk.

Op dit moment bestaat de groep uit mannen, maar vrouwen zijn net zo welkom. Op zaterdag wordt er getraind van 10.00 uur tot 11.00 uur. Op woensdag traint men van 10.30 uur tot 11.30 uur.

Iedere 55-plusser is welkom. Gewoon om te kijken of het wat voor hem of haar is en daarna eventueel aan te sluiten. Meer informatie kan men inwinnen bij Rein van Wijngeeren, coördinator Walking Voetbal bij c.s.v. VIOS. Hij is te bereiken via r.van.wijngeeren@gmail.com of 06-40899189.

24/nov

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Activiteiten

21/jan Kaarten
27/jan Bingo
18/feb Kaarten
24/feb Bingo
18/mrt Kaarten
24/mrt Bingo

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN