Vios mocht vandaag aantreden tegen het gedegradeerde VSCO uit Oosterwolde voor haar eerste competitieduel van het seizoen. Aanwinsten Levi Tuasela en Jasper Verstraten verschenen aan de aftrap. Noah Tuasela was voor vandaag verhindert en Thymo Brouwer is nog altijd herstellende van zijn blessure.
In het eerste kwartier kregen beide ploegen een grote kans door onzorgvuldigheid in de opbouw. Maar het waren de keepers die met een goede redding hun ploeg in de wedstrijden wisten te houden.

Zaterdag 23 september organiseren we gezamenlijk met de speeltuinvereniging en de moskee burendag. 
Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de buren en voor een kop koffie/thee met wat lekkers. 

 

Afgelopen zaterdag werden er nieuwe tenues uitgereikt aan de junioren van CSV Vios Vaassen.

Arjan Hummel en Erline Kooistra werden namens twee speler van de JO19 en de jeugdvoorzitter bedankt voor hun bijdrage aan de club.
Erline Kooistra sponsort met haar bedrijf E.W. DESIGN ontwerp en mediabureau en Arjan Hummel namens Intermediair uitzendbureau.
Samen hebben zij de handen in één geslagen en sponsoren zij de JO13 t/m de JO19 van Vios.

19-8 Vios 1 - CSV '28 1  14.30 uur Oefenen
22-8 vv Heerde 1 - Vios 1 19.30 uur Oefenen (Molenbeektoernooi VV Heerde)
26-8  Finaledag 14.30 uur Oefenen (Molenbeektoernooi VV Heerde)
31-8 Vios 1 - KCVO 1 20.00 uur Oefenen
2- 9  Vios 1 - Sportclub Deventer 14.30 uur Beker
5-9

Vorig jaar ontvingen we ruim €1500,- door middel van Rabo ClubSupport!  Een bedrag dat goed gebruikt kon worden voor onze jeugdafdeling. 
Ook dit jaar kun je weer stemmen! Ben je lid van @rabobank, dan kun je stemmen via de app.
Ga naar service, lidmaatschap en stem op je drie favoriete clubs. 
Of via de website https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
Kleine moeite, groot plezier voor onze jeugd. 

 

Met trots kondigt VIOS Vaassen aan dat twee mooie bedrijven hun steun hebben toegezegd als nieuwe sponsoren voor onze recreanten. Zowel voor de heren als dames! Mase Trading en DMLUX verbinden zich beiden voor 4 seizoenen met hun naam aan onze club en het cluster recreanten waarmee een gezonde en sportieve basis gelegd wordt voor de toekomst.

Zaterdagmorgen 16 september start de Vios kidsclub weer met het traditionele Vios Kidsclub event, hierbij zijn alle jongens en meisjes uit Vaassen en omstreken van harte welkom! 
Om 9.15 uur starten de jongste kinderen van 2.5 tot 5 jaar en om 10.00 uur zijn de jongens en meisjes van 5 en 6 jaar aan de beurt!
Het belooft weer een gezellig sport- en spelspektakel te worden! Dit event wordt niet toevallig georganiseerd tijdens de Nationale Sportweek 2023, bewegen is gezond voor iedereen, voetballen is een laagdrempelige sport en bij Vios is iedereen van harte welkom. 

Woensdag 26 juli staat het tweede Vaassense Zomerfeest op het programma, na de succesvolle eerste editie staat de avond nu in het teken van de Italiaanse gezelligheid. We starten de avond om 18.00 uur, het besluit om iets later te starten heeft de organisatie de vorige keer door de slechte weersomstandigheden moeten maken en is goed bevallen.

Woensdag 16 augustus om 19.00 uur op het Dorpsplein van Vaassen onder leiding van de Quizbroers. Deelname bedraagt €15,- per team, een gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel, we hebben gekozen voor Restaurant de Molenwiek in Vaassen, speciaal bedoeld voor plaatsgenoten die niet vaak een restaurant bezoeken of voor hen die graag (nieuwe) mensen willen ontmoeten.

ATTENTIE!!

In verband met de weersomstandigheden start het Zomerfeest vandaag om 18.00 uur! Met om 18.30 uur de kinderdisco, 19.00 uur de huldiging van de kampioenen met daarna aansluitend feest!

Helaas deze editie geen kinderplein vanwege het weer.

Houd de socials in de gaten voor eventuele updates!

Woensdag 5 juli gaat vanaf 16.00 uur, met een bruisend programma voor jong en oud, de eerste van een reeks van drie Vaassense Zomerfeesten 2023, op het marktplein van Vaassen van start. 
De organisatie van de Vaassense Zomerfeesten is in handen c.s.v. VIOS Vaassen. 
We zijn weer heel blij met de fijne samenwerking met Grand Café de Toren, zo maken we er voor iedereen een mooi feestje van! Aldus het enthousiaste organisatie comité.
Vanaf 16.00 uur is het terrein geopend en is een ieder van harte welkom op het terras. 

De  jeugdcommissie heeft zich de afgelopen tijd gebogen over de indeling van al onze jeugdteams voor het volgend seizoen. De indelingen zijn tot stand gekomen op basis van het uitgangspunt dat we in principe indelen op aantal en indien mogelijk op niveau, om daarmee het spelplezier zo veel mogelijk te bevorderen.

Zoals altijd hebben we zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met belangen/wensen van spelers/sters, ouders en trainers. We dienen echter ook rekening te houden met het algemene belang van alle jeugdteams van Vios Vaassen.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Activiteiten

20/okt Kaarten
26/okt Bingo
17/nov Kaarten
24/nov Bingo
15/dec Kaarten
21/dec Bingo

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN