Sinds Linda en Ronald de kantine hebben overgenomen is er behoorlijk wat aangepast en het assortiment uitgebreid . Ook hebben we weer de fooien pot terug geplaatst met als doel einde van het jaar hier iets leuks mee te doen voor de vereniging 
We hebben een mooi bedrag bij elkaar gespaart en waren met de mensen die we hebben gesproken allemaal van mening dat er iets voor de jeugd moest komen in de kantine. 

Vrijdag is de kantine weer geopend om voetbal te kijken. De spannende kwartfinale NL tegen Argentinië. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

WK actie …. alle snacks 1,75

Iedereen is van harte welkom

We hebben een tijd geleden een aanvraag gedaan bij de Vrienden van VIOS voor nieuwe shirts voor de kantine vrijwilligers. Dit omdat de bestaande shirts slecht werden en er een verzoek was om ook shirts te hebben met lange mouw. Na wat gespreken en de algemene leden vergadering van de Vrienden van VIOS is deze aanvraag goedgekeurd. 
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver dat de nieuwe shirts binnen kwamen. 
Ze zijn enthousiast ontvangen door de vrijwilligers. We staan er weer netjes en warmpjes bij.
Vrienden van Vios super bedankt voor jullie bijdrage.

Op de afgelopen ledenvergadering is met de aanwezige leden besproken en goedgekeurd om de contributie met ingang van seizoen 2022 - 2023 met drie procent te verhogen. Het houdt in dat de verhoging geldt vanaf augustus. De contributie-inning van de drie procent over de maanden augustus, september en oktober zal uitgesmeerd worden over de resterende maanden. De nieuwe contributiebedragen op basis van de drie procent verhoging kunt u vanaf volgende week vinden op onze site.
 Voor vragen kunt u contact opnemen met de penningmeester, Jesse de Vlugt (06  - 11 64 56 89)
 

Johan Bos, dit seizoen bezig met zijn tweede jaar als trainer van Vios Vrouwen 1, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen bij de geel-zwarte club uit Vaassen. Johan geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging binnen het voetbal.

Zaterdag 3 december om 16.00 uur in de kantine van Vios kijken naar NL - VS. Wk actie … friet met saus en snack voor 4,- . Iedereen is van harte welkom!

 

 

Vios 1 speelt as zaterdag 3-12-22 thuis om 12 uur een oefenwedstrijd tegen VHK

En op zaterdag 17-12-22 speelt Vios 1 een oefenwedstrijd thuis tegen Prins Bernhard , om 14.30 uur

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een echte gemeentelijke derby tussen v.v. Oene 1 en c.s.v. Vios; vuurwerk, jeugdleden met vlaggen en een dweilorkest. De wedstrijd was verplaatst naar 17.00 uur zodat zoveel mogelijk mensen naar Oene konden afreizen om de wedstrijd te zien. Voor degenen die de kou niet wilden trotseren was er zelfs een live registratie van de wedstrijd op tv te zien.

Onlangs konden wij een nieuwe kledingsponsor verwelkomen voor onze JO17. Marktslager van Bussel uit Oene overhandigde alle jongens een prachtige polo. 

Marktslager van Bussel heeft een breed assortiment aan verse kwaliteitsproducten. Van een goed stukje vlees, lekkere worsten en vleeswaar tot streekproducten zoals balkenbrij. Op Donderdagmiddag staat hij ook op de markt in Vaassen, ook kunt U bij deze slager online bestellen. Bezorgen of afhalen op de markt, beide is mogelijk. 

Als c.s.v.VIOS-VAASSEN zijn wij blij met deze sponsor.

Aanstaande zaterdag om 17:00 trappen VV Oene en VIOS Vaassen af voor een nieuwe gemeentelijke derby.

De vorige derby tussen deze twee teams eindigde in een 2-0 overwinning voor de ploeg uit Vaassen. Kan Oene de punten in eigen huis houden?

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, die ook uitgezonden wordt via het beeldkanaal van RTV794. Het verslag bij de beelden wordt gegeven door Gerben Rorije en Martijn Strunk.

Het seizoen 2023-2024 wordt de laatste voor Maikel Amzand als trainer van c.s.v. VIOS VAASSEN

c.s.v. VIOS VAASSEN verlengt nog een keer het contract met hoofdtrainer Maikel Amzand. In gezamenlijk overleg hebben we met elkaar het goede gesprek gevoerd over het huidige seizoen, komend seizoen én de seizoenen daarna. Samen zijn wij tot de conclusie gekomen dat we nog één keer gaan verlengen. Waarmee Maikel zijn 13e én laatste seizoen tegemoet gaat bij onze vereniging.

As maandag 21-11 en vrijdag 25-11 is de kantine geopend om gezamenlijk het WK te kijken! De keuken is geopend. WK actie: friet met saus en een snack voor €4,-

Zaterdag boekte Vios voor de 6e keer op rij een overwinning. Dit keer was het laag geklasseerde SP Eefde de tegenstander.

Al gauw werd het duidelijk dat SP Eefde geen gemakkelijk horde zou zijn deze middag. De bezoekers begonnen met veel inzet en energie aan de wedstrijd. De gastheren daarentegen begonnen erg moeizaam. Het was onzorgvuldig aan de bal en verloor veel duels. Vios kon het initiatief niet pakken wat resulteerde in een tweetal mogelijkheden voor Eefde in de eerste 10 minuten.

Het Sinterklaasjournaal is weer op tv en deze zaterdag zal de Sint zijn voeten weer op Nederlandse bodem zetten.
Dat betekent ook dat die lekkere chocoladeletters weer in huis mogen worden gehaald!

VIOS heeft dit jaar daarom een hele mooie actie: heerlijke melk chocoladeletters van 135 gram voor twee euro per stuk.

Bestellen?
App naar 06 81220061
Of mail naar chocoladeletter-vios@outlook.com
Of koop ‘m deze zaterdag in de kantine

(Voorkeur voor een letter is helaas niet mogelijk.)

Afgelopen zaterdag mochten de dames1 van CSV Vios Vaassen 15 spliksplinter nieuwe ballen in ontvangst nemen. Tijdens de week ervoor werden deze al gretig gebruikt bij hun training. De officiële overhandiging werd symbolisch met één bal gedaan. Met een heerlijke Lunch en een persoonlijk kado werd Hans Hekkert van Hekkert Hoveniers bedankt voor deze geweldige sponsoring. We hopen nog heel lang met deze ballen te mogen trainen.

Afgelopen zaterdag stond voor CSV Vios Vaassen Dames 1 de wedstrijd tegen Blauw Wit'66 op het programma. Beide teams hebben tot nu toe al hun competitiewedstrijden gewonnen en dat beloofd dus een spannend potje voetbal te worden.

De opkomst met de gast van de week, Chévana van de Beek, is veel belovend. Chévana mag het openingsdoelpunt scoren en doet dit door de keeper van Blauw Wit'66 kansloos te laten.

Afgelopen week werden de vrouwen uit het derde vrouwenelftal van VIOS blij verast met nieuwe trainingspakken en tassen. Önder Ozdemir die al langer sponsor is van de vrouwen bij VIOS met Café de Toren, wou zich deze keer ook met zijn nieuwe onderneming Eetcafé & Cafetaria de Bolle aan het team verbinden met mooie gesponsorde trainingspakken. Richard Smit van Retail Techwise maakte de outfit compleet met bijpassende tassen. De vrouwen uit het derde vrouwenteam van VIOS lopen er nu als één geheel bij op de zaterdagen.

De altijd lastige uitwedstrijd in Teuge stond op het programma. De vorige keer eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel. Een wedstrijd met een hoop spektakel waarbij beide ploegen vol voor de overwinning gingen.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    Treffer 2020 december

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

10/dec - 12:30 VIOS VR1 - FC Zutphen VR1
10/dec - 15:00 ZZC'20 1 - VIOS V.1
17/dec - 14:30 VIOS V. 1 - Prins Bernhard (Oefen)

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN