Net als andere wedstrijden in de afgelopen periode zal ook dit duel live worden uitgezonden op TV, door RTV 794 Sport.
Het TV-kanaal is te vinden op KPN 1468 of ZIGGO 49.
Voor wie de zender niet heeft is er een livestream te volgen via YouTube.

Deze uitzending begint rond 16.30 uur.

Verslaggevers Erik Smit en Martijn Strunk nemen daarna het woord tijdens de wedstrijd zelf.

Deze wedstrijd begint om 17.00 uur.

Beste pupillen en ouders/verzorgers,

Van 8 tot en met 11 mei gaan we weer op jeugdkamp!
Dit jaar gaan we weer naar Cialfo in Epe.
Ook nu zullen er weer allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd.

Voor deze 4 dagen vragen wij een bijdrage van 50 euro per kind,
Dit dient (contant) te worden voldaan op dinsdagavond 7 mei,
Deze avond lever je ook je spullen in.

Sem Oerlemans keert terug op sportpark De Kouwenaar, waar het ooit voor hem begon. Ook Cedric Bultman speelt volgend seizoen voor VIOS Vaassen. Beide spelers komen over van het eerste elftal van c.s.v. Apeldoorn. Voor allebei geldt dat de kans op meer speelminuten één van de belangrijkste redenen is om deze overstap te maken. 

Bedankt aan alle kleine paashazen die deel namen aan onze Speciale Paashaas Training bij de Kidsclub.

We hebben veel plezier met het zoeken van eieren en het oefenen van jullie springvaardigheden. Tot de volgende keer! Wat een leuke ochtend.

Paashaas Training Kidsclub.

Op een middag waar je denkt “als de voetbal maar beter is dan het weer” starten vanmiddag de ploegen die elkaar op de ranglijst nauwelijks ontlopen. De eerste paar minuten krijg ik het gevoel dat wij vanmiddag de punten in Vaassen houden.. Swift komt de eerst 3–4 minuten niet aan de bal en VIOS weet haar medespelers eenvoudig te bereiken. Na een minuut of 15 de eerste kans voor VIOS, er volgt een pass vanuit het middenveld en Noah kopt de voorzet net voorlangs, het eerste serieuze wapenfeit van deze middag is voor de mannen van VIOS.

Komend seizoen komt de 23-jarige Daniël Krosse de gelederen van VIOS versterken. Krosse is momenteel tweede keeper bij het eerste elftal van c.s.v. Apeldoorn. De geboren en getogen Apeldoorner wil graag speelminuten maken. En de kans daarop is bij VIOS groter dan bij zijn huidige club. Krosse is ambitieus; ‘wat mij betreft gaan we voor promotie spelen!’

De tegenstander van zaterdag was Zwart Wit ’63 uit Harderwijk. Een serieuze opponent want in de uitwedstrijd leed VIOS de grootste nederlaag van het seizoen; 5 – 0.
Onder een prachtig voorjaarszonnetje gaat VIOS op zoek naar revanche. De gasten nemen met verzorgd spel het initiatief maar het lukt niet om tot uitgespeelde kansen te komen.
In de 16e minuut begint VIOS aan de eerste aanval. Een mooie combinatie over rechts brengt de bal voor het doel waar Rein van Wijngeeren bij de tweede paal laag in het doel kan schieten; 1 – 0.

Na 6 jaar in Apeldoorn te hebben gevoetbald keert de 23-jarige Jesper Bourgonje in het nieuwe seizoen terug bij de club waar het voor hem ooit begon. Momenteel speelt de sportmarketing student in de onder-23 bij WSV. Daarvoor speelde hij twee jaar bij AGOVV. De ambities van de nieuwe staf en het vertrouwen dat zij in hem uitspraken trokken hem over de geel-zwarte streep. Tot zijn 17de speelde Bourgonje in de jeugd bij VIOS. Het feit dat hij straks weer met jongens als Levi Tuasela, Julian Smit, Maurits Visch en Rein van Wijngeeren mag voetballen speelt voor hem ook mee in zijn keuze. 

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daags trainingsevent voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers.

Gratis Shirtbedrukking

Meld je aan vóór 29 maart 2024 en jouw shirt wordt gratis bedrukt met eigen naam en favoriete rugnummer (t.w.v. € 14,95)!

Ook ontvang je €10,00 korting op de aanmeldprijs! Gebruik de kortingscode _earlybird10_ op onderstaande website!

c.s.v. VIOS is een actieve familievereniging.
Dit komt goed tot uiting in de activiteitenkalender.
Wij nodigen alle betrokkenen en belangstellenden van harte uit om een kijkje te nemen dan wel mee te doen!

Het was een enerverende strijd op het veld van ZAC, waar de koploper van de competitie het opnam tegen Vios Vaassen, dat vorige week een overwinning behaalde op 's Heerenbroek. De spanning was voelbaar en Vios Vaassen begon sterk aan de wedstrijd. In de 10e minuut brak Jasper Verstraten door de verdediging van ZAC en zette Vios Vaassen op een vroege voorsprong, 0-1. Ondanks de pogingen van ZAC om het initiatief te nemen in de aanval, slaagden ze er niet in om door de solide verdediging van Vios Vaassen te breken.

De afgelopen twee jaar organiseerde c.s.v. VIOS  samen met Café de Toren in de zomer met heel veel plezier de Vaassense Zomerfeesten. Daarvoor stond VIOS tientallen jaren aan de lat voor de organisatie van de Dorpsavonden. Helaas hebben we moeten besluiten de stekker eruit te trekken. Meerdere redenen leidden tot dit besluit.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Activiteiten

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN